Antena Meniu Search
x

O frumoasă româncă I-A SUCIT MINŢILE actorului Orlando Bloom, însă a plătit scump noaptea de amor cu starul din "Piraţii din Caraibe" (FOTO)

Presa britanică relatează pe larg despre cazul unei românce, chelneriţă la un hotel de lux din Londra, care a fost concediată după ce a petrecut o noapte de amor cu actorul Orlando Bloom în camera de hotel a starului din "Piraţii din Caraibe".

Presa britanică relatează pe larg despre cazul unei românce, chelneriţă la un hotel de lux din Londra, care a fost concediată după ce a petrecut o noapte de amor cu actorul Orlando Bloom în camera de hotel a starului din "Piraţii din Caraibe".

Potrivit The Sun, Viviana Ross (21 de ani), care este de origine irlandezo-româncă, l-a cunoscut pe Orlando Bloom în timpul şederii acestuia, timp ce cinci zile, la hotelul Chiltern Firehouse, din Londra, unde ea era chelneriţă.

"Din momentul în care s-au văzut, era clar că era o chimie aparte între ei", a declarat un prieten al tinerei pentru The Sun.

Pe acelaşi subiect

"După ce şi-a terminat tura vineri seară, s-a îmbrăcat pentru a pleca, însă la ieşirea din hotel l-a întâlnit pe Orlando. Au vorbit, iar el a invitat-o în camera lui pentru un pahar, iar ea a răspuns: "Da", a mai povestit prietenul.

Acesta şi-a continuat relatarea: "În cameră, au băut gin cu tonic, iar apoi au început să se sărute. El a fost cel care a făcut prima mişcare. Stătea la hotel de cinci zile, iar tensiunea dintre ei crescuse. Ea a spus că a fost un amant minunat, într-o formă fizică excelentă".

Însă, întreaga poveste a căpătat alte conotaţii, după plecarea lui Orlando Bloom.

"Dimineaţă, actorul a plecat la un interviu, dar ea a rămas în pat - mare greşeală. În apartament a intrat un manager de la hotel, care a întrebat-o: "Tu lucrezi aici?". Iar Viviana a răspuns: "Da, de ce?"", a mai spus prietenul citat de The Sun.

Tânăra a primit apoi un mesaj, prin care era informată că a fost concediată.

“Viviana nu se afla în orele ei de program când a mers în camera actorului. Era în timpul ei liber. Este păcat că a fost concediată, era o tânără muncitoare şi era foarte apreciată", a mai spus sursa citată.

Potrivit The Sun, Viviana Ross, care este o actriţă aspirantă, s-a născut la Dublin, după care s-a mutat cu familia în Germania, unde a absolvit o şcoală de film, în 2015. Apoi, s-a mutat la Londra.  

În 2017, a apărut într-un film independent numit "One Shot Left".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » O frumoasă româncă I-A SUCIT MINŢILE actorului Orlando Bloom, însă a plătit scump noaptea de amor cu starul din "Piraţii din Caraibe" (FOTO)