Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O româncă uimeşte America. Adina Butar, succes incredibil în Los Angeles!

Pe Adina Butar o ştim ca artista care a cucerit Europa, Australia, dar şi Statele Unite ale Americii. Oriunde merge, frumoasă cântăreaţa este asaltata de publicul de dance-trance din toată lumea.

de Redactia Observator

la 10.05.2016 , 12:49

Pe Adina Butar o ştim ca artista care a cucerit Europa, Australia, dar şi Statele Unite ale Americii. Oriunde merge, frumoasă cântăreaţa este asaltata de publicul de dance-trance din toată lumea.

Românca a înregistrat un nou succes după ce Markus Schulz, considerat cel mai important DJ din lume, şi-a lansat cel de-al șaselea său album, la care a colaborat şi cu Adina Butar. 

Adina, care trăieşte şi o frumoasă poveste de dragoste cu Markus Schulz, se mândreşte şi cu un videoclip difuzat pe MTV SUA, dar şi piese pe radiourile de specialitate din Turcia, Italia, Germania, Australia, SUA.

Articolul continuă după reclamă

Recent, româncă noastră a participat şi la concertul susţinut la Los Angeles, în cadrul lansării noului album al lui Markus Schulz. Pentru „Watch The World”, DJ-ul de origine germană a lucrat alături de colegii săi de studio, dar şi cu producatori din România, Soundland fiind unul din ei.

Adina Butar revine, mereu, cu plăcere pe meleagurile natale, unde lucrează intens alături de producători români, de la Kazibo Studio, Hahaha Production, dar şi scrie versuri pentru Direcţia 5.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri Mondene » O româncă uimeşte America. Adina Butar, succes incredibil în Los Angeles!