Antena Meniu Search
x

Oana a decis să vândă casa în care a locuit cu Viorel Lis

Când vine barza, Oana Lis vinde casa! Soţia lui Viorel Lis renunţă la vila în care şi-a consumat mariajul cu fostul primar al Bucureştilor. Şi în care a funcţionat, o vreme, un bordel

Vezi și

Când vine barza, Oana Lis vinde casa! Soţia lui Viorel Lis renunţă la vila în care şi-a consumat mariajul cu fostul primar al Bucureştilor. Şi în care a funcţionat, o vreme, un bordel

Abătută, Oana Lis nu găseşte puterea să zâmbească. Aseară, a aflat că e însărcinată. În direct, ca orice vedetă care se respectă. Vestea a lăsat-o fără cuvinte.

Cum noaptea e un sfetnic bun, astăzi s-a împăcat cu gândul că va deveni mamă. Are deja şi un nume. "Fetiţă mi-ar plăcea să am. M-a impresionat povestea fetei pe care-am văzut-o la Acces Direct, care nu avea mâini şi numele ei, Lorelai, mi-a plăcut foarte mult. Mi se pare aşa, o rază de soare, plus că am o doamnă psiholog, la care merg, pe care o cheamă Lorelai".

Oana mărturiseşte că problemele din ultima vreme au doborât-o. E în depresie după ce soţul ei a fost filmat în compania unei dame de companie. Viorel Lis a negat totul.

Pentru că se simte trădată, se gândeşte la divorţ. Şi e decisă să renunţe la amintirile care o leagă de Viorel Lis. Inclusiv la casa în care s-au consumat şapte ani din iubirea lor.

400.000 de euro, atât vrea Oana pentru casa cu două etaje şi şapte camere din centrul Capitalei. Aceeaşi vilă unde poliţiştii au descoperit o întreagă reţea de prostituţie. Mai multe tinere ar fi făcut masaj erotic şi videochat în locuita fostului primar.

Deocamdată, cei doi soţi locuiesc împreună. Oana nu s-a hotărât dacă va divorţa de Viorel şi dacă va fi o mamă singură.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Oana a decis să vândă casa în care a locuit cu Viorel Lis