Antena Meniu Search
x

Video Oana Radu, transformare spectaculoasă. Artista a slăbit mai multe kilograme şi vrea să îi ajute şi pe alţii: M-am remontat şi am ajuns unde mi-am dorit

Oana Radu a reușit să slăbească din nou, după ce ajunsese să cântărească aproape 120 de kilograme. Aceasta a intrat în sala de sport și a urmat o dietă personalizată. Acum a ajuns să cântărească aproximativ 60 de kilograme. Această experinţă a inspirat-o pe artistă să pună bazele propriei afaceri.

de Redactia Observator

la 13.04.2021, 13:49

Vezi și
  • Oana Radu, viaţa cu 100 de kilograme în minus
  • Oana Radu a slăbit 18 kilograme într-o lună
  • Afacere inspirată din lupta cu kilogramele

Kilogramele în plus, sunt un subiect care afectează, din păcate, mulţi români. Tineri şi adulţi, deopotrivă duc un război continuu cu aceste kilograme, din care nu toţi ies învingători. Oana Radu a reuşit însă acest lucru.

Oana Radu: Eu m-am luptat cu greutatea toată viaţa mea. Am început la 121 de kilograme cu o dietă total greşită. Acum vreo 5-6 ani de zile am ţinut o dietă de pe internet. Problema este că nu am consultat pe cineva potrivit ca să îmi spună dacă este bine sau nu ce fac. Ideea este că m-am înfometat, am slabit 60 de kilograme, dar le-am slăbit foarte prost. Noi, fetele suntem disperate să slăbim repede, fără sport. Nu am făcut absolut deloc sport, pielea mea atârna după această dieta. 

Artista spune că este neapărat nevoie de îndrumarea unui medic care să spună exact ce dietă este recomandată pentru fiecare. Iar înfometarea nu este soluţia. 

Am vrut să împărtăşesc această dieta. Am vrut ca oamenii să poată accesa o informaţie corectă şi ieftină

Pe acelaşi subiect

Oana Radu: Eu am avut noroc pentru că l-am întâlnit pe soţul meu, Cătălin, care este şi antrenorul meu şi care a creat dieta I pentru mine, cu care am slabit 30 de kilograme în 50 de zile. Cu sport, super sănătoasă, fără înfometare şi când am terminat dieta aceasta am vrut să împărtăşesc cu oamenii. Mi-am dorit ca oamenii de acasă să poată accesa o informaţie corectă şi ieftină. Aşa, am lansat site-ul, un site în care am avut totalmente încredere şi zilnic veneau mii de mesaje. Nu îmi venea să cred că oamenii reacţionau. Cert este că apoi a apărut şi dieta II şi dieta III, pe care eu o ţin în acest moment. Sunt mai multe etape, dieta III este apogeul, este preferata mea. 

Iar despre dieta sa, Oana spune că nu este o dietă extremă, ci o dietă cu rezultate rapide. Mănânci foarte mult, dar faci şi foarte mult sport. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Oana Radu, transformare spectaculoasă. Artista a slăbit mai multe kilograme şi vrea să îi ajute şi pe alţii: M-am remontat şi am ajuns unde mi-am dorit