Antena Meniu Search
x

Octavia Geamănu şi Marian Ionescu, primul interviu în calitate de soţ si soţie: "Ne dorim o fetiţă"

O fată ca ea. e stilul lui. Spontană şi nonconformistă. Iar, după două luni de miere, Octavia Geamănu şi Marian Ionescu au dat primul interviu în calitate de soţ si soţie

Vezi și

O fată ca ea. e stilul lui. Spontană şi nonconformistă. Iar, după două luni de miere, Octavia Geamănu şi Marian Ionescu au dat primul interviu în calitate de soţ si soţie

Când Cupidon poartă geacă de piele şi ghete de motor, e clar că nici nunta nu poate fi altfel decât în zodia rock-ului. Mai exact, nonconformistă.

Au trecut două luni de la anunţul care i-a luat pe mulţi prin surprindere. Aşa că i-am luat şi noi prin surprindere cu un inverviu la o şedinţă foto pentru revista OK.

"Eu acum stau şi mă întreb cum ar trebui să fie o lună de miere altfel decât sunt weekend-urile în care plecăm pe oriunde. Deci practic, în toate weekend-urile sunt în afara Bucureştiului şi am parte de toate tratamentele astfel încât să mă simt în vacanţă", a spus prezentatoarea Observatorului Special.

Se cunosc de 8 ani. Dar mereu sunt lucruri noi de descoperit. Dar dragostea nu poate trece doar prin stomac. Deci, care e secretul lor? "Nu ştiu dacă este un secret, adică nu ştiu dacă am descoperit vreun secret. În ceea ce mă priveşte, cred că este foarte important să poţi să comunici cu acel om".

Şi tot cu puţin noroc, familia se va extinde. "Ne dorim o fetiţă. Amândoi ne dorim o fetiţă şi speram să vină cât mai repede"

Sunt frumoşi, sunt fericiţi şi se complezează perfect unul pe celălalt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Octavia Geamănu şi Marian Ionescu, primul interviu în calitate de soţ si soţie: "Ne dorim o fetiţă"