Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Decizie a instanței în cazul olandezului care cerea să-i fie micșorată vârsta cu 20 de ani, pentru a atrage mai multe femei

Instanța olandeză a anunțat decizia în cazul pensionarului olandez care cerea să i se modifice vârsta pentru a fi cu 20 de ani mai tânăr, pentru a putea atrage mai multe femei pe Tinder, scrie Daily Mail.

de Redactia Observator

la 03.12.2018 , 22:47

Barbatul care cerea sa-i fie miscorata varsta cu 20 de ani a pierdut procesul

Instanța olandeză a anunțat decizia în cazul pensionarului olandez care cerea să i se modifice vârsta pentru a fi cu 20 de ani mai tânăr, pentru a putea atrage mai multe femei pe Tinder, scrie Daily Mail.

Emile Ratelband, în vârstă de 69 de ani, a cerut în instanță ca autoritățile olandeze să fie obligate să-i modifice data naşterii de la 11 martie 1949 la 11 martie 1969, el făcând o comparaţie între acest proces şi cel de schimbare a sexului.

"Îţi poţi schimba numele. Îţi poţi schimba sexul. De ce nu şi vârsta?", a declarat el.

Articolul continuă după reclamă

Ratelband susține că medicii i-au spus că are corpul unui bărbat de 45 de ani și că își dorește ca și prin acte să-i fie recunoscută această vârstă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Decizia instanței

Tribunalul din Arnhem a decis, luni, să respingă cererea lui Emile Ratelband, cunoscut drept un guru al pozitivismului în Olanda.

Judecătorul a decis că legile conferă drepturi și obligații în funcție de vârstă, cum ar fi dreptul de a vota și obligația de a merge la școală. 

"Dacă cererea domnului Ratelband ar fi fost acceptată, aceste drepturi legate de vârstă ar fi devenit fără sens. Domnul Ratelband este liber să se simtă cu 20 de ani mai tânăr decât vârsta reală și să se comporte ca atare. Însă, dacă am modifica vârsta lui cu 20 de ani, ar însemna să ștergem 20 de ani de înregistrări de nașteri, decese, căsătorii. Asta ar duce la consecințe de nedorit din punct de vedere legal", a precizat judecătorul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri Mondene » Decizie a instanței în cazul olandezului care cerea să-i fie micșorată vârsta cu 20 de ani, pentru a atrage mai multe femei