Antena Meniu Search
x

Omul din spatele legendei: Documentarul despre Heath Ledger care îți va frânge inima (VIDEO)

Heath Ledger ar fi împlinit pe 4 aprilie, anul acesta, 38 de ani! Talentatul actor a murit in plină glorie, în 2008, la vârsta de 29 de ani, în urma unei supradoze accidentale de somnifere.

Heath Ledger ar fi împlinit pe 4 aprilie, anul acesta, 38 de ani! Talentatul actor a murit in plină glorie, în 2008, la vârsta de 29 de ani, în urma unei supradoze accidentale de somnifere.

Documentarul “I am Heath Ledger” va avea premiera pe 23 aprilie, în cadrul Festivalului de FIlm de la Tribeca, la nouă ani după moartea actorului, iar cele mai multe imagini sunt filmate chiar de el.

Documentarul este un portret intim şi emotionant care contine şi interviuri cu familia şi prietenii apropiaţi ai actorului, precum Naomi Watts, Ben Mendelsohn, Ang Lee, Ben Harper şi  Emile Hirsch.

Pe acelaşi subiect

Heath Ledger a fost găsit mort în apartamentul său, decesul fiind provocat de o supradoză de somnifere. Avea un copil cu actrița Michelle Williams, avea la activ o nominalizare la Oscar pentru controversatul rol din Brokeback Mountain și fusese nominalizat pentru rolul Jokerului, premiu pe care l-a și câștigat postmortem.

Filmografia lui conţine 19 titluri dintre care cele mai importante sunt: Ned Kelly, 10 Things I Hate About You (1999), The Patriot (2000), A Knight's Tale (2001), Brokeback Mountain (2005) şi The Dark Knight (2008).

Rolul lui The Joker din The Dark Knight i-a adus un Oscar pentru cea mai bun rol secundar, iar cel din Brokeback Mountain o nominalizare pentru cel mai bun actor. Ultimul sau film este "The Imaginarium of Doctor Parnassus", care a a rămas neterminat, iar în semn de omagiu, rolul său a fost preluat de actorii Johnny Depp, Collin Farell şi Jude Law.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Omul din spatele legendei: Documentarul despre Heath Ledger care îți va frânge inima (VIDEO)