Antena Meniu Search
x

Povestea de succes a designerului Jean Paul Gaultier! Pasiunea pentru modă a început de când era copil

Jean Paul Gaultier a decis să-şi spună povestea vieţii prin intermediul unui spectacol de excepţie, în care moda se împleteşte cu muzica şi dansul.

Vezi și

Jean Paul Gaultier a decis să-şi spună povestea vieţii prin intermediul unui spectacol de excepţie, în care moda se împleteşte cu muzica şi dansul.

Ţinute extravagante, asimetrice şi puternic accesorizate. Colecţiile designerului francez Jean Paul Galutier nu trec niciodată neobservate. Nuanţele puternice de auriu, ciclam, roşu şi galben se regăsesc de fiecare dată în creaţiile sale vestimentare. Dar surprizele nu se opresc niciodată atunci când vine vorba de Gaultier. Designerul francez va aduce pentru prima dată în faţa publicului un spectacol grandios. 

JEAN PAUL GAULTIER, designer

Va fi ca un fel de cabaret. Este visul meu. Este ceva la care am visat dintotdeauna. Aveam 9 ani când am văzut fete defilând îmbrăcate în pene, ciorapi de plasă şi accesorii strălucitoare. 

Spectacolul va putea fi văzut abia anul viitor, la începutul lunii octombrie şi va spune povestea vieţii lui Jean Paul, designerul. 

JEAN PAUL GAULTIER, designer

Totul a început în 1976 - nu la ziua mea de naştere mă refer - ci la prima mea colecţie, şi s-a extins până în prezent. Sunt multe perioade dfierite (n.r.: în spectacolul meu) şi multe genuri de muzică, deoarece chiar erau genuri muzicale diferite.

Spectacolul se va intitula Fashion Freak Show şi se va remarca printr-o prezentare de modă aparte. Desigernul a prezentat deja câteva elemente cheie care vor condimenta spectacolul. Cum ar fi coresetele purtate de celebrităţi precum Beyonce, Kylie Minogue şi nu numai. 

JEAN PAUL GAULTIER, designer

Este unul din corsetele purtate de Madonna. Şi acesta va fi prezentat în spectacol.  

Prezentarea designerului va marca şi o perioadă neagră din viaţa sa. Cea în care iubitul şi partenerul său în afaceri, Francis Menuge a murit de SIDA. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri Mondene » Povestea de succes a designerului Jean Paul Gaultier! Pasiunea pentru modă a început de când era copil