Antena Meniu Search
x

Pepe a ramas fara permis de conducere

Pepe e vitezoman dovedit. Artistul a ramas din nou fara permis. Intr-o localitate din Arges, a trecut pe langa radarul politiei cu 127 de kilometri pe ora.

Vezi și

Nu e prima oara cand e prins de politisti gonind nebuneste, cu masina. I-au mai suspendat carnetul si acum sase luni.

Pepe trebuia sa ajunga la un concert, la Craiova. Se grabea si a trecut ca vantul si ca gandul pe langa radarul politiei.

In localitatea Albota, din Arges, politiotii l-au tras pe dreapta. In zona, viteza legala este de 50 de kilometri pe ora, iar Pepe a depasit-o cu mult.

Artisul a fiost suprins cu o viteza de 127 km pe ora. Politilstii i-au ridicat carnetul pe o perioada de trei luni si i-au aplicat o amenda de 675 de lei.

A primit, in schimb, o dovada care-i da voie sa mai circule doua saptamani cu masina. Nu e prima data cand Pepe se alege cu permisul suspendat.

Acum sase luni, bolidul artistului a trecut prin fata radarului cu peste 100 kiloemtri pe ora, in judetul Buzau. Si-n 2007 a patit la fel. Contactat telefonic, artistul latino a refuzat sa comenteze incidentul pe motiv ca este la volan. Pepe ar putea sa atace sanctiunea in instanta si, in acest caz, poate conduce pana cand judecatorii vor da o sentinta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Pepe a ramas fara permis de conducere