Antena Meniu Search
x

Sfaturi pentru o petrecere de Halloween perfectă! Vedetele şi-au pregătit deja costumele

Toată lumea îşi pregăteşte din timp costumul şi se gândeşte la un machiaj care să fie admirat toată seara. Petrecerile au început deja din weekend.

Vezi și

Toată lumea îşi pregăteşte din timp costumul şi se gândeşte la un machiaj care să fie admirat toată seara. Şi, chiar dacă petrecerile au început deja din weekend, de abia în această seară este marea sărbătoare. Tocmai de aceea, stiliştii au câteva recomandări pentru cei care vor să aibă o apariţie înspăimântătoare.

Halloween-ul este o sărbătoare tot mai apreciată în România. Tocmai de aceea, am vrut să aflăm recomandările stiliştilor pentru o apariţie spectaculoasă. 

Adrian Perjovschi, hairstylist:

Ne-am inspirat dintr-un personaj din cultura mexicană, Santa Muerte, un spirit care este protector şi vindecător. Toată accesorizarea şi tot personajul aduce aminte muritorilor că de fapt sunt nemuritori. Munca cea mai mare cred că a fost la machiaj. 

Mai ales că transformarea trebuie să fie una totală pentru a fi de nerecunoscut. Ca şi ţinută, specialiştii noştri au ales să iasă din tipar şi să ne propună o rochie lungă. 

Chiar dacă Halloween-ul se sărbătoreşte în seara de 31 octombrie, mai multe vedete au ales să fure startul şi să se întreacă, ceva mai repede, în costumaţii. Spre exemplu, Kim Kardashian a participat nu la una, ci la mai multe petreceri pentru care a ales să intre în pielea cântăreţei Cher, a Madonnei şi a Christinei Aguilera. Amal Clooney şi Cindy Crawford au ales ţinute inspirate din anii 70, iar Adele a ales să fie clovn.

Halloween-ul este una dintre cele mai vechi sărbători, de origine celtică, fiind preluată, de-a lungul timpului, de mai multe popoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Sfaturi pentru o petrecere de Halloween perfectă! Vedetele şi-au pregătit deja costumele