Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Povestea Sabinei Lisievici, actrița școlită la Hollywood. Ce sacrificii a făcut pentru marea ei pasiune

Români caută să devină un nume mare în domeniul pe care îl iubesc. Este şi cazul Sabinei Lisievici care seamănă foarte bine cu celebra actriţă Marilyn Monroe. Și unde mai pui că are şi o pasiune comună: actoria.

de Redactia Observator

la 20.11.2019 , 14:58

Români caută să devină un nume mare în domeniul pe care îl iubesc. Este şi cazul Sabinei Lisievici care seamănă foarte bine cu celebra actriţă Marilyn Monroe. Și unde mai pui că are şi o pasiune comună: actoria. Iar pentru asta s-a dus chiar în patria filmului să studieze. La o şcoală din Hollywood pe care au urmat-o vedete internaţionale de calibru. Acum s-a reîntors în ţara ei.

S-a născut imediat după Revoluţie şi a revoluţionat lumea. Lumea ei. La 29 de ani, Sabina Lisievici are deja carieră impresionantă.

Este actor metodist şcolit la Hollywood, scriitor şi designer. Şapte luni a petrecut în patria filmului, printre vedete precum Brad Pitt, Jennifer Aniston, Drew Barrymore sau Billy Bob Thornton.

Vezi și

Ca actriţă, este deja la al treilea proiect internaţional. Joacă în "Back 2 Back", "I am not for sale" şi scurt metrajul "Wild sunflower", produs chiar de ea şi pus în scenă de regizorul nominalizat la Oscar, Jhonathan Heap.

Tot pe tărâm american a găsit inspiraţie şi pentru cel mai recent volum de poezii al ei, al cincilea - "Arde-mă în versuri". Sabina Lisievici a început să scrie la opt ani, iar când a publicat primul volum n-avea nici măcar buletin.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acum s-a reîntors în România şi este hotărâtă să cucerească şi publicul de aici. Şi cu interpretările ei dar şi cu creaţiile. De trei ani de zile, Sabina este si designer. Face şi produce genţi din piele unicat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri Mondene » Povestea Sabinei Lisievici, actrița școlită la Hollywood. Ce sacrificii a făcut pentru marea ei pasiune