Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Premiile Bafta: Vedetele vor purta ţinute negre, în semn de protest faţă de hărţuirea sexuală

Vedetele care vor participa la gala BAFTA au fost rugate să poarte ţinute negre, în semn de protest faţă de hărţuirea sexuală.

de Redactia Observator

la 01.02.2018 , 12:02

Amanda Berry, Natalie Dormer, Joanna Lumley, Letitia Wright şi Jane Lush

Vedetele care vor participa la gala premiilor BAFTA 2018 au fost rugate să poarte ţinute negre, în semn de protest faţă de hărţuirea sexuală şi în sprijinul iniţiativei „Time's Up”, scrie BBC.

O scrisoare care a circulat în industria britanică de film şi televiziune i-a invitat pe cei care vor participa la eveniment să se alăture acestei cauze.

O demonstraţie similară a avut loc la gala Globurilor de Aur din acest an.

Articolul continuă după reclamă

Solicitarea a fost acceptată deja de vedete britanice care vor participa la gală şi de alte personalităţi din industrie. Între aceste celebrităţi s-ar număra: Emma Thompson, Daisy Ridley, Emma Watson, Gemma Arterton, Keira Knightley, Jodie Whittaker, Emilia Clarke, Noma Dumezweni, Natalie Dormer şi Felicity Jones.

Scrisoarea le-a cerut invitaţilor la gala premiilor BAFTA „să poarte ţinute negre la ceremonie, pentru a urma exemplul surorilor noastre care au participat la gala Globurilor de Aur”.

De asemenea, scrisoarea a invitat bărbaţii care vor participa la eveniment şi care vor să îşi demonstreze sprijinul pentru mişcarea „Time's Up” (Timpul s-a scurs) să poarte ace de cravată şi/sau butoniere speciale.

Sursa: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri Mondene » Premiile Bafta: Vedetele vor purta ţinute negre, în semn de protest faţă de hărţuirea sexuală