Antena Meniu Search
x

Video Preţul dureros plătit de Sharon Stone după rolul din Basic Instinct: "Traumatizant"

Sharon Stone a dezvăluit că a pierdut custodia fiului său în 2004, din cauza celebrei scene din filmul "Basic Instinct", în care personajul interpretat de ea pune, lasciv, picior peste picior. Actriţa spune că băiatul ei, care avea patru ani la acea vreme, a fost întrebat chiar de către judecător despre scenele care au făcut-o celebră.

de Redactia Observator

la 11.03.2023, 21:05

Vezi și

Un rol şi un film care i-au adus lui Sharon Stone celebritatea, dar i-au furat copilul. Actriţa spune că celebra scenă din pelicula Basic Instinct a fost un argument decisiv pentru judecători în procesul de custodie a copilului.

Sharon Stone a pierdut custodia copilului, după rolul din Basic Instinct

"Am pierdut custodia copilului meu. Când judecătorul mi-a întrebat copilul: Ştii că mama ta joacă în filme despre sex? Acest fel de abuz din partea sistemului... Era pus la îndoială ce fel părinte eram pentru că am făcut acel film", spune Sharon Stone.

Totul s-a întâmplat în 2004, la 12 ani după lansarea filmului. În 2000, Sharon Stone și soţul ei Ron Bronstein au decis să adopte un băiat, Roan. Când cei doi au divorţat, iar judecătorul a hotărât să îi ofere tatălui custodia copilului. Decizia instanței i-a provocat un șoc puternic actriţei, care a ajuns la spital cu tulburări ale ritmului cardiac.

"Am pierdut custodia copilului meu. Am ajuns într-o clinică. Când spunem că sunt lucruri care ne frâng inima, acest lucru chiar mi-a frânt inima", povesteşte Sharon Stone.

Sharone Stone a spus că experienţa a fost traumatizantă, iar în anii umătorii a evitat filmele cu scene sexuale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Preţul dureros plătit de Sharon Stone după rolul din Basic Instinct: "Traumatizant"