Antena Meniu Search
x

Video "Ram-pam-pam", noua piesă lansată de Minelli. Artista a fost în platoul Observator şi ne-a prezentat noul single

Minelli a lansat o nouă piesă de pus pe repeat, aşa cum ne-a obişnuit. Artista a fost prezentă în studioul Observator şi ne-a povestit mai multe despre cel mai nou single, dar şi despre cariera sa.

de Redactia Observator

la 19.03.2021, 14:51

Minelli a lansat o piesă nouă Vezi și
  • Minelli dă lovitura cu o nouă piesă
  • Minelli compune piese şi pentru alţi artişti
  • Minelli, cântăreaţă, compozitoare şi textieră

Clipul piesei Ram-pam-pam transpune în imagini trăirile dintr-o relație toxică și prezintă, prin cadre dinamice, filmul răzbunării. Minelli, ajutată de două prietene, reușesc să ducă la capăt un plan foarte bine pus la punct pentru cel care a provocat răni adânci și amintiri dureroase.

"Este o piesă care mie îmi place foarte mult. Am făcut-o acum o lună, în noile sesiuni. Este o piesă care sper să o aiba toată lumea pe buze, să rămână în cap la toată lumea. Este o piesă de dragoste. ieri am lansat clipul şi să vedem acum cum o sa meargă.", a declarat artista pentru Observator. 

Piesa a fost compusă de Minelli și Viky Red, scrisă de Minelli și produsă de Viky Red, iar videoclipul a fost regizat de Kobzzon.

"Dacă te uiţi la clip. Într-unul din clipurile anterioare dădeam cu maşina peste un băiat, pe ste foştii mei, care mâ înşelau. Acum, îi dau foc la final. Nu faceţi asta acasă! Este o metaforă!", a mai adăugat cântăreaţa. 

Pe acelaşi subiect

Luisa Luca sau Minelli, aşa cum e cunoscută de către fani, a început să cânte la 11 ani, într-o trupă înfiinţată chiar de ea. La 17 ani, toţi o ştiau după numele ei din buletin. Iar succesul l-a cunoscut atunci când a lansat  piesa "Mariola". 

Pe lângă solistă, Minelli este compozitoare şi textieră. Chiar dacă are piese proprii la radio, Luisa  compune şi pentru alţi interpreţi.

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » "Ram-pam-pam", noua piesă lansată de Minelli. Artista a fost în platoul Observator şi ne-a prezentat noul single