Antena Meniu Search
x

Reacţia Angelinei Jolie după ce a pierdut lupta cu Brad Pitt asupra custodiei copiilor

Brad Pitt şi Angelina Jolie vor împărţi custodia copiilor, după ce un judecător a decis în favoarea actorului în procesul început în urmă cu cinci ani. Actrița spune, însă, că i se refuză „un proces echitabil”.

de Redactia Observator

la 27.05.2021, 12:57

Angelina Jolie
Angelina Jolie - Profimedia Images

Angelina Jolie a declarat, după ce judecătorii au decis în favoarea actorului în procesul început în urmă cu cinci ani în cazul custodiei copiilor, că "judecătorul a refuzat să asculte și mărturiile și dorințelor minorilor cuplului" privind custodia. Actrița a adăugat că i s-a refuzat un proces echitabil, scrie Daily Mail.

Brad Pitt se luptă în instanţă de aproape cinci ani pentru a obține drepturi egale în ceea ce priveşte custodia celor șase copii pe care îi are alături de fosta sa soție. 

Angelina Jolie și Brad Pitt sunt părinții a șase copii, dintre care cinci minori: Maddox, 19 ani, Pax, 17 ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 14 ani și gemenii Vivienne și Knox, 12 ani. După luni de declaraţii ale martorilor și ale profesioniștilor care i-au intervievat pe copii, judecătorul John Ouderkirk a putut da un verdict în favoarea actorului de 57 de ani. 

Jolie își va continua lupta pe plan juridic și a declarat că hotărârea judecătorului este mai degrabă o ''decizie provizorie''.

''Custodia comună nu este problema la care se opune Angelina, au existat alte probleme de îngrijorare'', a mai declarat o sursă apropiat de actriță. 

Echipa juridică a actriţei a declarat instanței de apel că judecătorul a neglijat să o lase să prezinte în fața instanței probe care vorbesc despre siguranța și bunăstarea minorilor, adică ''dovezi esențiale pentru argumentarea ei''.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Reacţia Angelinei Jolie după ce a pierdut lupta cu Brad Pitt asupra custodiei copiilor