Restaurantele din București atrag clienții și cu programe artistice
Mâncarea face casă bună cu spectacolul. În restaurantele din Capitală, programele artistice nu lipsesc din meniu. De la piese de teatru, până la recitaluri de pian şi dansuri populare, clienţii au parte de o experienţă completă.
Mâncarea face casă bună cu spectacolul. În restaurantele din Capitală, programele artistice nu lipsesc din meniu. De la piese de teatru, până la recitaluri de pian şi dansuri populare, clienţii au parte de o experienţă completă. Îşi hrănesc şi papilele gustative, şi spiritul, iar turiştii au astfel şansa să ne cunoască, pe lângă gastronomia locală, şi tradiţiile.
Startul unui ospăţ într-un restaunt boieresc din centrul Capitalei începe cu teatru şi recitaluri de pian. Clienţii nu vin aici doar pentru mâncare, ci şi pentru spectacolul oferit de stăpâna casei, Kera Caliţa.
O jupâneasă ca odinioară, care păstrează istoria vie și ne povesteşte despre Bucureştiul de altădată.
Apoi, clienţii savurează preparatele boiereşti, acompaniaţi de muzica secolului trecut.
Este şi filosofia lui Tudor, care le oferă clienţilor din restaurantul său cel puţin 2-3 programe artistice pe săptămână.
Mai ales că mâncarea tradiţională, preparată la foc domol ore în şir, merită gustată pe îndelete.
De bucatele româneşti şi de tradiţiile noastre se bucură cel mai mult străinii, care experimentează astfel România autentică. Aşa că în restaurantele frecventate des de turişti, dansurile populare sunt nelipsite. Iar când atmosfera este magică, romantismul devine garantat.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰