Antena Meniu Search
x

Ei sunt cei mai bogaţi oameni din întreaga Europă! Revista Forbes a făcut publică lista celor mai bine plătite celebrităţi

Revista Forbes a publicat topul celor mai bine plătite celebrităţi din Europa! Din clasament nu lipsesc actorii, sportivii, scriitorii şi chiar bucătarii.

Vezi și

Revista Forbes a publicat topul celor mai bine plătite celebrităţi din Europa! Din clasament nu lipsesc actorii, sportivii, scriitorii şi chiar bucătarii. De asemenea, în top apare şi un creator de formate de emisiuni, celebru prin faptul că este neplăcut.

J.K Rowling a cunoscut faima după publicarea volumelor Harry Potter. Astăzi, la 2 decenii de la lansarea primei cărţi din serie, scriitoarea britanică se află în topul clasamentului Forbes. Autoarea a redevenit, după aproape un deceniu, cea mai bogată scriitoare din lume.

J.K Rowling a câştigat pe parcursul acestui an, peste 80 de milioane de euro. Încasările de milioane, se datorează acum lansării peliculei "Animale fantastice şi unde le poţi găsi".

Acţiunea filmului se plasează în universul Harry Potter.

Pe locul al 2-lea în clasamentul celor mai bine plătite celebrităţi europene se clasează Cristiano Ronaldo. Fotbalistul portughez de la Real Madrid deţine nu mai puţin de 74 de milioane de euro. Asta în contextul în care sportivul este implicat într-un scandal de proporţii: Ronaldo este acuzat că a prejudiciat statul spaniol cu 14,7 milioane de dolari.

Potrivit legislaţiei spaniole, fotbalistul riscă acum 6 ani de închisoare.

Pe locul al 3-lea al clasamentului Forbes, se situează trupa britanică Coldplay. Membrii formaţiei de rock alternativ au încasat anul acesta 74 de milioane de euro.

Deţinătoarea locului al 4-lea este nimeni alta decât Adele. Cântăreaţa britanică a reuşit să câştige 57 de milioane de euro în ultimele 12 luni. 

În topul celor mai bogate celebrităţi din Europa se află şi Elton John cu 50 de milioane de euro şi Ed Sheeran cu 31 milioane euro. Artiştii, nu sunt însă singurii care se regăsesc în clasamentul Forbes.

Tot acolo figurează şi renumitul bucătar Gordon Ramsey, dar şi Simon Cowell, producătorul şi creatorul concursului X Factor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Ei sunt cei mai bogaţi oameni din întreaga Europă! Revista Forbes a făcut publică lista celor mai bine plătite celebrităţi