Antena Meniu Search
x

Robbie Williams, CENZURAT din cauza unei dezvăluiri cu conotaţie sexuală

Cântăreţul Robbie Williams s-a declarat profund dezamăgit după ce a fost cenzurat de BBC, din cauza unei dezvăluiri cu conotaţie sexuală pe care artistul britanic a făcut-o în emisiunea de televiziune ”Graham Norton Show”.

Cântăreţul Robbie Williams s-a declarat profund dezamăgit după ce a fost cenzurat de BBC, din cauza unei dezvăluiri cu conotaţie sexuală pe care artistul britanic a făcut-o în emisiunea de televiziune ”Graham Norton Show”.

Robbie Williams a revenit în industria muzicală cu un nou album de studio, ”Heavy Entertainment Show”, ce a fost lansat pe 4 noiembrie. În consecinţă, starul britanic este des invitat în această perioadă în platourile unor emisiuni de televiziune, iar artistul nu ezită niciodată să îi amuze pe invitaţii şi spectatorii din platou, relatând diverse întâmplări din viaţa şi cariera lui.

Singura problemă este că, uneori, limbajul său neprotocolar poate să îi joace feste. Este exact ceea ce s-a întâmplat recent, când Robbie Williams a constatat că BBC a decis să suprime o secvenţă video din timpul participării sale în emisiunea ”Graham Norton Show”.

Invitaţii acelei emisiuni au fost Robbie Williams, Justin Timberlake, Anna Kendrick şi Daniel Radcliffe.

Cântăreţul britanic a povestit în acea emisiune că a fost masturbat atunci când se afla într-un castel, în urmă cu mulţi ani, de o femeie necunoscută, care s-a dovedit în cele din urmă a fi o chelneriţă dintr-un bar celebru, frecventat de mulţi muzicieni în vogă.

BBC One, postul care difuzează emisiunea prezentată de Graham Norton, a decis să suprime secvenţa în care Robbie William relata acea întâmplare, însă secvenţa în cauză poate fi vizionată pe YouTube.

În urma deciziei luate de radiodifuzorul public britanic, Robbie Williams şi-a exprimat dezamăgirea într-un interviu acordat tabloidului The Sun: ”BBC a suprimat secvenţa, au retras-o. Pentru că ei sunt BBC şi pentru că primesc plângeri. Cred că membrii Parlamentului le-au pus nişte întrebări. Eliberaţi-o pe Maureen!”.

Maureen este prenumele femeii care a făcut subiectul acestei relatări a cântăreţului Robbie Williams.

Deşi unii dintre internauţii şi telespectatorii britanici nu au fost deloc încântaţi de relatarea artistului, alţii au apreciat-o. Mama cântăreţului, Janet Williams, s-a declarat profund amuzată de acea relatare, considerând-o o glumă reuşită.

”Tatăl meu nu mi-a spus nimic, dar mama mi-a trimis un e-mail la cinci zile după emisiune, în care mi-a spus: «Te-am văzut în emisiunea lui Graham Norton, mi s-a părut că ai fost amuzant». Mi-am spus: «Ei bine, deci acum s-a aflat. Ok, asta e. E cool!»”, a dezvăluit artistul britanic în acelaşi interviu pentru The Sun.

Robbie Williams, născut pe 13 februarie 1974, a făcut parte din grupul Take That şi şi-a început cariera solo în 1996, cu un cover după piesa ”Freedom” a lui George Michael. Din 1997, a lansat zece albume de studio, cel mai recent datând din 2013, ”Swings Both Ways”. În 2015, Robbie Williams a concertat şi la Bucureşti, în cadrul turneului ”Let Me Entertain You”. Este căsătorit cu actriţa americană Ayda Field, cu care are doi copii - Theodora Rose ”Teddy”, născută pe 18 septembrie 2012, şi Charlton, născut pe 27 octombrie 2014.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Robbie Williams, CENZURAT din cauza unei dezvăluiri cu conotaţie sexuală