Antena Meniu Search
x

Rolul lui Joker, o provocare fizică. Joaquin Phoenix a fost nevoit să slăbească aproape 25 de kilograme

Din faţa marilor şi a micilor ecrane, viaţa de actor pare una de invidiat. Mereu în lumina reflectoarelor, cu o mulţime de fani în toată lumea şi cu bani frumoşi în conturi.

de Redactia Observator

la 25.09.2019, 11:48

Vezi și

Din faţa marilor şi a micilor ecrane, viaţa de actor pare una de invidiat. Mereu în lumina reflectoarelor, cu o mulţime de fani în toată lumea şi cu bani frumoşi în conturi.

În realitate însă, până acolo, actorii fac foarte multe sacrificii. Iar unul din cele mai grele este acela de a-ţi schimba înfăţişarea pentru un rol, lucru care presupune un efort fantastic, de multe ori.

Asta a făcut şi Joaquin Phoenix, cel care a intrat în pielea lui Joker în pelicula cu acelaşi nume. Actorul american a fost nevoit să slăbească aproape 25 de kilograme, urmând o dietă extremă!

Pe lângă efortul titanic de a intra în pielea controversatului Joker în ce priveşte comportamentul, mimica, gestica, multe aspecte ce ţin de limbajul corpului, Joaquin Pheonix a fost nevoit să treacă printr-o transformare uriaşă şi fizic. A pierdut aproape 25 de kilograme, urmând cu sfinţenie o dietă foarte strictă.

Oricât de greu de făcut ar părea sacrificiul făcut de Pheonix, regizorul peliculei "Joker", Todd Philips spune însă că nu asta a fost cea mai grea parte pentru actorul american, ci. râsul ieşit din comun al personajului. A lucrat foarte mult numai pentru a putea perfecţiona asta.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A reuşit însă şi asta. Iar filmul a câştigat Leul de Aur la Festivalul de Film de la Veneţia şi este în cărţi pentru un Oscar. În România, pelicula va fi pe marile ecrane din data de 4 octombrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Rolul lui Joker, o provocare fizică. Joaquin Phoenix a fost nevoit să slăbească aproape 25 de kilograme