Antena Meniu Search
x

O româncă acuză un celebru star italian de agresiune

Andrada, o frumoasă româncă de 23 de ani, a ajuns pe prima pagină a revistelor din Italia, după ce l-a acuzat pe actorul Antonio Zequila de agresiune.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 14.02.2020, 18:07

Întreaga poveste s-ar fi petrecut în 2015
Andrada susţine că Antonio a chemat-o în camera de hotel şi a sărutat-o - Il Giornale
  • O româncă acuză un star italian de agresiune
  • Românca susţine că italianul a chemat-o în camera de hotel şi a început să o sărute

Andrada, o frumoasă româncă de 23 de ani, a ajuns pe prima pagină a revistelor din Italia, după ce l-a acuzat pe actorul Antonio Zequila de agresiune.

Andrada a precizat că întreaga poveste s-a petrecut în 2015 şi că i-a fost ruşine să recunoască până acum cele întâmplate.

Conform Il Giornale, Andrada ar fi participat în anul respectiv la un concurs de frumuseţe în care Antonio, 56 de ani, se afla printre juraţi.

Tânăra a povestit că, după concurs, Antonio a invitat-o în camera lui de hotel sub îndemnul că vor vorbi despre diferite proiecte de muncă.

Andrada a intrat în camera lui Antonio, iar acesta i-a spus că îi poate facilita apariţia la diferite emisiuni de televiziune.

Apoi, bărbatul a complimentat-o pentru aspect şi talent şi a început să o sărute.

Andrada susţine că s-a dat în spate şi a început să tremure, moment în care bărbatul i-a recomandat să se aşeze pe pat pentru a se linişti.

Imediat după aceea, Antonio a încercat din nou să o sărute, moment în care Andrada i-ar fi spus că "nu sunt tipul acela de femeie" şi ar fi părăsit încăperea.

Antonio Zequila a apărut în zeci de filme artistice, seriale şi telenovele, a apărut şi în diferite emisiuni de televiziune, dar a scos şi câteva albume de muzică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » O româncă acuză un celebru star italian de agresiune