Antena Meniu Search
x

Românii în ton cu moda preferă barber-shops, saloanele de înfrumusețare pentru bărbați

Ţinuta de Revelion nu mai este o provocare doar pentru doamne şi domnişoare. Şi bărbaţii îşi croiesc costumele la designer şi, mai mult, îşi aranjează părul şi barba la saloanele de înfrumuseţare.

Vezi și

Ţinuta de Revelion nu mai este o provocare doar pentru doamne şi domnişoare. Şi bărbaţii îşi croiesc costumele la designer şi, mai mult, îşi aranjează părul şi barba la saloanele de înfrumuseţare. Se numesc barber-shops - frizerii în stil american, unde clienţii au parte de o transformare completă în câteva ore.

Alexandru, un tânâr din Bucureşti, vrea o schimbare radicală de look. A renunţat la frizeria de cartier pentru a se aranja într-un barber-shop autentic.

Cristian Anghel este şi frizer şi patron. La început a lucrat ca ucenic într-un cartier din Buzău. 10 ani mai târziu, deţine un brand cunoscut în Capitală.

Cristian Anghel, proprietar barber shop: Bărbaţii pun din ce în ce mai mult preţ pe calitate. Vor să arate bine. Renunţă la frizeriile aglomerate de la colţ de stradă şi vor odată pe lună după atâta muncă să aibă şi ei o oră de răsfăţ. Aşa Că apelează la saloane cu servicii complete de îngrijire.

Pentru o barbă ca în reviste, bărbaţii scot între 50 şi 150 de lei. Un costum în tendinţe pleacă de la 1600 de lei, iar pantofii costă între 500 şi 1200 de lei.

Cu noul look, Alexandru este deja cu gândul la petrecerea de Revelion, care se anunţă una de pomină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri Mondene » Românii în ton cu moda preferă barber-shops, saloanele de înfrumusețare pentru bărbați