Antena Meniu Search
x

O rusoiacă şi-a schimbat viaţa prin călătorii şi yoga, care i-au adus şi fani pe internet

Vacanţele prelungesc viaţa şi ne fac mai fericiţi. O rusoiacă a devenit vedetă pe reţelele de socializare după ce şi-a părăsit ţinutul natal, ca să facă yoga.

Vezi și

Vacanţele prelungesc viaţa şi ne fac mai fericiţi. O rusoiacă a devenit vedetă pe reţelele de socializare după ce şi-a părăsit ţinutul natal pentru a face yoga şi a călători în toată lumea. Tânăra de 24 de ani locuia într-unul dintre cele mai friguroase oraşe de pe planetă. De mai bine de trei ani face fotografii spectaculoase din ţările pe care le descoperă.

Ekaterina Terenina se bucură de zile libere pe tot parcursul anului. Tânăra rusoaică a renunţat la viaţa trăită în Siberia pentru a face yoga şi a călători în toată lumea. La 24 de ani, a devenit vedetă pe reţelele de socializare. Pozele spectaculoase realizate în locuri care îţi taie răsuflarea au trezit admiraţia a zeci de mii de internauţi.

Fotografiile în care Ekaterina arată impecabil sunt făcute într-unele dintre cele mai frumoase destinaţii turistice ale planetei. Nepal, Spania, Thailanda şi Italia sunt doar câteva dintre ţările pe care le-a vizitat yoghina din Rusia. Viaţa ei plină de farmec este la un milion de kilometri depărtare de locul trist şi singuratic din care a decis să plece la începutul anului 2015.

"Eram mereu obosită când veneam de la serviciu şi nu aveam viaţă personală. Respectul de sine era minim, iar pe plan psihic mă simţeam letargică. Am căzut în depresie. Acela a fost momentul în care am decis că trebuie să schimb ceva", îşi aminteşte Ekaterina.

Ea spune că visul său cel mai mare a fost să se stabilească în Statele Unite. Dar pentru că nu a primit viză de intrare pe teritoriul american, planurile au fost complet schimbate, iar Ekaterina a ajuns în Thailanda. O decizie pe care spune că nu o regretă. 

"Am început să mă simt tot mai bine, iar, după ce am plecat în călătorii, am început să dorm tot mai bine. Am înotat în mare, am cunoscut foarte mulţi oameni şi am devenit mai încrezătoare în mine", mai spune tânăra.

Binedispusă şi respirând aerul libertăţii, Ekaterina mărturiseşte că trăieşte cea mai frumoasă perioadă de până acum. Ca să-şi câştige existenţa a început să predea cursuri de yoga. Recunoaşte, însă, că viaţa de hoinar are şi părţi mai puţin plăcute.

"Singurul aspect negativ este că nu ai o locuinţă permanentă. Întotdeauna am bagajul făcut şi nu pot sta mult timp într-un singur loc", dezvăluie Ekaterina.

Rusoaica mai spune despre sine că, de când practică yoga, a învăţat să-şi asculte inima şi să ia cele mai bune decizii. Şi are chiar un sfat pentru cei care vor să-i urmeze exemplul: lumea este deschisă pentru orice persoană care vrea să o cunoască. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » O rusoiacă şi-a schimbat viaţa prin călătorii şi yoga, care i-au adus şi fani pe internet