Antena Meniu Search
x

Săptămâna modei masculine de la Milano a început

Însă toate prezentările au loc fără invitaţi, iar colecţiile pot fi văzute doar pe internet. Nu este singurul eveniment dat peste cap de pandemie. Greta Gavrilă ne spune cum au fost afectate marile evenimente ale anului de criza generată de coronavirus.

de Redactia Observator

la 14.07.2020, 17:18

Vezi și
  • Zeci de pelicule vor fi proiectate, la final va avea loc o ceremonie de premiere.
  • Este a treia oară în istorie când Olimpiadele sunt amânate.

După modelul săptămânii Haute Couture, evenimentele de la Milano şi New York se vor desfăşura în mediul online. Pe internet vor putea fi urmărite şi festivalurile de film de la Londra şi cel de la Toronto care vor avea loc toamna aceasta.

Zeci de pelicule vor fi proiectate, iar la final va avea loc o ceremonie de premiere. Nu sunt, însă, singurele evenimente desfăşurate în astfel de condiţii. Lunile trecute am văzut cum trupe precum Rolling Stones au concertat pentru fanii lor online.

Nu toţi organizatorii s-au încumetat să apeleze, însă, la această variantă. De exemplu, Jocurile Olimpice - care urmau să aibă loc la Tokyo, au fost reprogramate pentru anul viitor, pe 23 iulie.

Este a treia oară în istorie când Olimpiadele sunt amânate, după cele două războaie mondiale. Şi premiile Oscar au fost amânate cu două luni şi vor avea loc în aprilie 2021. Iar marele festival de muzică Coachella a fost reprogramat pentru octombrie.

Festivalurile din toată lumea au avut de suferit. Cel de film de la Cannes de exemplu a fost anulat. Pandemia a oprit şi cursele cu tauri de la Pamplona şi bătaia cu roşii din Valencia.

Totodată, competiţia Eurovision de anul acesta a fost anulată pentru prima oară în istoria de peste şase decenii a concursului. Mai optimişti sunt italienii. Festivalul de film de la Veneţia pare că nu suferă vreo modificare a programului.

Deocamdată, organizatorii spun că evenimentul se va ţine de pe 2 până pe 12 septembrie, aşa cum era programat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Săptămâna modei masculine de la Milano a început