Antena Meniu Search
x

SCANDAL fără precedent la Hollywood! Numele lui Ben Affleck, implicat în șocantele dezvăluiri despre producătorul Harvey Weinstein: "Ești un MINCINOS"

Hollywood-ul clocotește în aceste zile în urma dezvăluirilor privind agresiunile sexuale comise de unul dintre cei mai cunoscuți producători, Harvey Weinstein.

Hollywood-ul clocotește în aceste zile în urma scandalului provocat de dezvăluirile privind agresiunile sexuale comise de unul dintre cei mai cunoscuți producători de film, Harvey Weinstein.

Acuzațiile la adresa lui Weinstein s-au înmulțit, marți, după ce actriţa italiană Asia Argento şi alte două femei au susținut că au fost violate, iar staruri precum Gwyneth Paltrow şi Angelina Jolie s-au alăturat actrițelor care au susținut că au fost hărţuite sexual de celebrul priducător de film.

La cinci zile după izbucnirea scandalului, actorul Ben Affleck, care a lucrat cu Weinstein la filmul Good Will Hunting, dar și la alte pelicule, a avut prima reacție în urma dezvăluirilor apărute în presă.

"Sunt întristat și supărat că un om cu care am lucrat și-a folosit poziția sa de putere pentru a intimida, hărțui sexual și manipula multe femei, de-a lungul anilor. Noile dezvăluiri privind agresiunile comise, despre care am citit în această dimineață, m-au îngrețoșat. Este complet inacceptabil și mă întreb ce aș putea să fac eu pentru ca astfel de lucruri să se mai întmple", este mesajul transmis de Ben Affleck.

Pe acelaşi subiect

Însă, Affleck a fost imediat criticat și atacat, prima fiind chiar actrița Rose McGowan, care a dezvăluit, în urmă cu câteva zile, că s-ar fi numărat printre victimele producătorului american.

Rose McGowan l-a făcut mincinos pe Affleck, susținând că i-ar fi spus acestuia, chiar în 1997, că a fost agresată de Weinstein.

'@benaffleck "Doamne, Dumnezeule! I-am spus să înceteze cu asta" mi-ai spus tu în față. Ești un mincinos', a postat Rose McGowan pe contul ei de Twitter.

După care, într-un alt mesaj, actrița l-a înjurat pe Affleck.

Potrivit Daily Mail, Affleck a fost chiar acuzat că ar fi pipăit-o pe sâni pe actrița Hilarie Burton, în timpul unei emisiuni TRl, în 2003.

După ce un internaut a scris pe Twitter, ca răspuns la mesajul lui Affleck, că "El a pipăit-o pe Hilarie Burton la TRL, dar toată lumea a uitat", actrița Hilarie Burton a replicat: "Nu, nu am uitat".

Scandal fără precedent

Primele dezvăluiri despre comportamentul lui Weinstein au apărut, săptămâna trecută, când New York Times a publicat un articol cu titlul „Decades of sexual harassment accusations against Harvey Weinstein” (Decenii de acuzaţii de hărţuire sexuală la adresa lui Harvey Weinstein).

Jurnalista Ronan Farrow de la New Yorker a petrecut 10 luni intervievând 13 femei care susţineau că au fost hărţuite şi agresate de Weinstein.

Actriţa italiană Asia Argento, fiica în vârstă de 42 de ani a regizorului Dario Argento, a spus că Weinstein a forţat-o în urmă cu 20 de ani să întreţină raporturi sexuale. Ea a precizat că nu a făcut nicio reclamaţie până acum de frică. „Ştiu că a distrus mulţi oameni înainte”, a spus ea.

Lucia Evans, actriţă aspirantă, a declarat că l-a întâlnit pe Weinstein la birourile Miramax, în 2004, şi că atunci el a silit-o să îi facă sex oral.

O altă femeie, care a preferat să rămână anonimă, a declarat pentru New Yorker că Weinstein a dus-o într-o cameră de hotel pentru o întâlnire. El s-a schimbat într-un halat de baie şi, spune ea, a violat-o.

New York Times a publicat marţi declaraţii ale unor alte femei care îl acuză pe Harvey Weinstein de hărţuire sexuală. Între ele, Gwyneth Paltrow, protagonista filmului care i-a adus producătorului un premiu Oscar („Shakespeare in love”), Angelina Jolie şi Rosanna Arquette.

Gwyneth Paltrow avea 22 de ani şi obţinuse rolul în filmul „Emma”, care avea să îi aducă celebritatea. Weinstein, producător al filmului, i-a cerut să se întâlnească, înainte de începere filmărilor, în apartamentul unui hotel din Beverly Hills. Întâlnirea a culminat cu Weinstein încercând să o convingă pe Paltrow să meargă în dormitor pentru un masaj.

„Eram un copil, eram împietrită”, a declarat actriţa care i-a respins avansurile şi i-a povestit întâmplarea lui Brad Pitt, cu care avea o relaţie la acel moment. Actorul l-a înfruntat pe Weinstein, la o premieră de gală - i-a spus să nu o mai atingă vreodată pe Gwyneth Paltrow. Brad Pitt a confirmat cele întâmplate, prin reprezentantul său.

După acest episod, producătorul i-a spus lui Paltrow să nu mai povestească nimănui despre avansurile sale. „M-am gândit că o să mă concedieze”, a mai afirmat Paltrow.

Rosanna Arquette, care a jucat între altele în „Pulp Fiction”, o altă producţie a lui Weinstein, a povestit lucruri asemănătoare, la fel şi actriţa franceză Judith Godrèche şi Angelina Jolie.

„Am avut o experienţă nefericită cu Harvey Weinstein în tinereţea mea şi, drept rezultat, am ales să nu mai lucrez niciodată cu el şi i-am avertizat şi pe alţii”, a transmis Jolie într-un e-mail. „Acest comportament faţă de femei, în orice domeniu, orice ţară este de neacceptat”.

Actriţa l-a întâlnit pe Weinstein la finalul anilor 1990, pe când lucrau la filmul „Playing by Heart”. Într-o cameră de hotel, el i-a făcut avansuri pe care Angelina Jolie le-a refuzat.

De hărţuire îl acuză pe Weinstein numeroase alte femei care au lucrat cu el, iar reacţiile personalităţilor de la Hollywood şi nu numai  continuă să apară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » SCANDAL fără precedent la Hollywood! Numele lui Ben Affleck, implicat în șocantele dezvăluiri despre producătorul Harvey Weinstein: "Ești un MINCINOS"