Antena Meniu Search
x

Video Scandal în Casa Regală britanică: prinţul Charles, furios pe fratele său. Andrew, acuzat de viol, ar putea fi evacuat de la Windsor

Prinţul Charles nici nu mai vrea să-l vadă pe fratele său mai mic, prinţul Andrew, care urmează să fie judecat în Statele Unite pentru un viol de acum două decenii.

de Redactia Observator

la 13.02.2022, 12:53

Vezi și

Prinţul Andrew ar putea fi chiar evacuat din locuinţa sa din incinta castelului Windsor, potrivit ziarului The Sun. Prinţul Charles consideră că fratele său a dezonorat familia regală prin prietenia cu miliardarul Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale şi decedat în închisoare.

Prinţul Charles, furios pe fratele său, Andrew

Tot Charles ar fi cel care i-a propus reginei să-i retragă lui Andrew rangurile militare onorifice şi celelalte funcţiuni din familia regală, ceea ce suverana a şi făcut. Andrew ar fi violat, în 2001, o femeie, pe atunci minoră, ademenită de Epstein. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Scandal în Casa Regală britanică: prinţul Charles, furios pe fratele său. Andrew, acuzat de viol, ar putea fi evacuat de la Windsor