Antena Meniu Search
x

SCANDALUL dintre Johnny Depp şi soţie continuă. Actorul nu se mai poate apropia de Amber Heard (FOTO)

Actorul american Johnny Depp nu se mai poate apropia la mai puțin de o sută de metri de soția sa, actrița Amber Heard, care a afirmat că a fost agresată de starul hollywoodian, a decis un tribunal din Los Angeles.

Actorul american Johnny Depp nu se mai poate apropia la mai puțin de o sută de metri de soția sa, actrița Amber Heard, care a afirmat că a fost agresată de starul hollywoodian, a decis un tribunal din Los Angeles.

Un judecător din Los Angeles a emis "un ordin temporar de restricție", care îi interzice lui Johnny Depp să se apropie până pe 17 iunie la mai puțin de 100 de metri de soția sa.

Heard, în vârstă de 30 de ani, a apărut vineri la tribunal cu o vânătaie la ochi după ce în cursul săptămânii ceruse să divorțeze de actor după 15 luni de căsătorie și a pretins o pensie alimentară, invocând "diferențe ireconciliabile".

Potrivit TMZ, Depp ar fi lovit-o în față cu un iPhone. Site-ul a postat o poză a actriței cu ochiul și obrazul învinețit. Heard ar fi prezentat judecătorului un dosar de 40 de materiale și fotografii în cadrul unei audiențe desfășurate cu ușile închise. Actorul i-ar fi oferit soției sale bani pentru a ține sub tăcere faptele.

În documentele predate judecătorului, actrița notează că "pe parcursul întregii noastre relații Johnny m-a agresat verbal și psihic". Amber Heard a precizat că soțul ei are un trecut cunoscut de "probleme de droguri și alcool", calificându-l pe pe Depp, care va împlini curând 53 de ani, drept "paranoic".

Judecătorul i-a refuzat însă actriței solicitarea privind custodia unică asupra cățelului său, Pistol, pe care dorește să-l "protejeze" de Johnny Depp. Magistratul a considerat că "nu există motive pentru care Pistol ar trebui să fie protejat" de actor, dar a decis ca apartamentul împărțit din centrul orașului Los Angeles să rămână, deocamdată, în folosința actriței.

Sursa: Agerpres.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » SCANDALUL dintre Johnny Depp şi soţie continuă. Actorul nu se mai poate apropia de Amber Heard (FOTO)