Antena Meniu Search
x

Sharon Stone, operată după ce primise un diagnostic greşit. Avea de fapt o "tumoare uriaşă". Anunţul actriţei

Sharon Stone a dezvăluit că va suferi o operaţie de înlăturare a unei "tumori fibroide extinse". Actriţa în vârstă de 64 de ani a adăugat că iniţial primise un diagnostic greşit, dar şi că nu este prima oară când se confruntă cu probleme medicale. Cu 21 de ani în urmă, a fost la un pas de moarte din cauza unei hemoragii cerebrale şi a unui accident vascular cerebral. 

de Redactia Observator

la 03.11.2022, 17:34

Sharon Stone a dezvăluit că va suferi o nouă operaţie
Sharon Stone a dezvăluit că va suferi o nouă operaţie - Profimedia

Boala nu-şi alege victimele nici după frumuseţe, nici după bani şi nici după faimă. Sharon Stone le-a dezvăluit urmăritorilor de pe Instagram că se va opera pentru a-i fi extirpată o "tumoare fibroidă extinsă", descoperită în trupul său după ce iniţial primise un diagnostic greşit. Potrivit Daily Mail, actriţa în vârstă de 64 de ani şi-a încurajat fanii să ceară mereu şi o a doua opinie din partea medicilor. 

Îndemnul lui Sharon Stone. "Vă poate salva viaţa!"

Vedeta celebră pentru rolul din "Basic Instinct" şi nu numai a povestit că sănătatea i-a jucat feste în ultima vreme şi că a fost supusă inclusiv unor proceduri medicale inutile. Durerea se intensifica, iar Sharon Stone se simţea în agonie. Având suspiciuni că ceva nu este în regulă, a apelat la ajutorul unei alte echipe de medici, care a descoperit în organismul ei tumoarea. "Mai ales voi, doamnelor: cereţi o a doua opinie! Vă poate salva viaţa", a scris actriţa pe Instagram. Sharon Stone a adăugat că după operaţie va avea nevoie de 4-6 săptămâni de recuperare.

Actriţa a mai vorbit în trecut despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat, inclusiv în autobiografia "The Beauty of Living Twice" lansată în 2021. În carte a povestit că în 2001 i-au fost extirpate două tumori benigne "gigantice". După intervenţie a avut nevoie de implanturi mamare. "Când am fost debandajată am descoperit că aveam sânii mai mari cu o întreagă cupă, sâni despre care mi-a zis că merg mai bine cu mărimea șoldurilor. Mi-a schimbat corpul fără știința sau consimțământul meu", a mărturisit ea.

Tot în 2001, actriţa a suferit şi o hemoragie cerebrală, pe când avea doar 43 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Sharon Stone, operată după ce primise un diagnostic greşit. Avea de fapt o "tumoare uriaşă". Anunţul actriţei