Antena Meniu Search
x

Foto Actrița Sharon Stone susține că un chirurg estetician i-a mărit pieptul fără a-și da acordul, după o tumoare benignă

Actrița Sharon Stone susține, într-o nouă autobiografie, că în anul 2001 s-a trezit dintr-o intervenție chirurgicală cu sânii mai mari, fără a-și da acordul. Vedeta fusese supusă unei operații de reconstrucție a sânilor, din cauza unei tumori benigne.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 31.03.2021, 11:35

Actrița Sharon Stone
Actrița Sharon Stone, la Premiile Harper's Bazaar din 2019 - Zuma Press / John Milner via Hepta
  • Chirurgul ar fi considerat că "arată mai bine cu sânii mai mari", scrie The Guardian.

"Când am fost debandajată am descoperit că aveam sânii mai mari cu o întreagă cupă, sâni despre care mi-a zis că "merg mai bine" cu mărimea șoldurilor", a scris Sharon Stone în ultima carte de memorii, potrivit sursei citate. "Mi-a schimbat corpul fără știința sau consimțământul meu", a povestit ea.

Indicentul este doar unul din mai multe episoade tulburătoare detaliate de actrița în vârstă de 63 de ani, în volumul intitulat "Frumusețea de a trăi de două ori".

Sharon Stone susține că atât ea, cât și sora ei, au fost fost abuzate în perioada copilăriei de bunicul lor, Clarence Lawson, care a decedat atunci când actrița avea 14 ani. "Bizara satisfacție că e cel puțin mort m-a lovit ca o tonă de gheață. M-am uitat la ea (n.r. Kelly) și a înțeles. Ea avea 11 ani și se terminase totul", a povestit vedeta.

Sharon Stone, păcălită în filmul Basic Instinct

Pe acelaşi subiect

Sharon Stone a mai povestit și cum a fost indusă în eroare în faimoasa scenă din filmul Basic Instinct. Actrița susține că a fost "păcălită să renunțe la lenjerie intimă", în secvența interogatoriului, pe motiv că ar fi "reflectat lumina", fiind asigurată că nu se va vedea nimic pe filmare.

Actrița a văzut scena abia atunci când a fost chemată să vizioneze versiunea finală a peliculei, într-o cameră plină de agenți și avocați "care nu aveau nimic de a face cu proiectul". "Da, au fost multe puncte de vedere pe acest subiect, dar fiind cea în cauză, lăsați-mă să vă spun: Celelalte puncte de vedere sunt prostii", a spus ea.

Sharon Stone rememorează numeroase episoade de abateri comportamentale din partea bărbaților de la Hollywood, însă l-a apărat pe regizorul Woody Allen, alături de care a lucrat de trei ori, precizând că "a fost super-profesional și o experiență minunată să lucrez cu el". Actrița speră astfel că mărturiile vei vor ajuta actorii care s-au simțit hărțuiți pe platourile de filmare sau în viața privată. "Știu despre toate femeile și bărbații care au fost hărțuiți, abuzați și merită să ajungă în fața judecătorilor. Știu că este adevărat. [...] Inacțiunea este reală și o crimă în sine", a fost de părere ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Actrița Sharon Stone susține că un chirurg estetician i-a mărit pieptul fără a-și da acordul, după o tumoare benignă