Antena Meniu Search
x

Silviu Prigoană depune o nouă plângere penală împotriva Adrianei Bahmuţeanu

Silviu Prigoană depune o nouă plângere penală împotriva soţiei. Motivul - Adriana Bahmuţeanu ar fi declarat public că el i-ar fi mituit pe judecătorii din dosarele lor

Vezi și

Silviu Prigoană depune o nouă plângere penală împotriva soţiei. Motivul - Adriana Bahmuţeanu ar fi declarat public că el i-ar fi mituit pe judecătorii din dosarele lor

Pe de altă parte, realizatoarea tv susţine că afirmaţia are la bază o presupunere, nu o certitudine. Între timp, cei doi copii ai cuplului sunt consiliaţi în fiecare zi de un psiholog.

De săptămâna trecută, de când Adriana Bahmuţeanu a ieşit cu copiii la patinoar şi nu s-a mai întors, Silviu Prigoana şi soţia o ţin într-un scandal continuu. S-au judecat, s-au certat în direct şi acum urmează să îşi deschidă noi dosare penale.

Pe lângă noul dosar, Silviu Prigoană a înştiinţat autorităţile statului că cei mici au fost luaţi de-acasă fără consimţământul lui şi că nu i-a văzut de-atunci.

Cei care au însă de suferit în urma scandalului sunt copiii, despre care Adriana Bahmuţeanu susţine că fac ore acasă cu învăţătoarea şi nu se mai duc la şcoală.

Realizatoarea de televiziune susţine că a greşit de fiecare dată când s-a întors la Prigoană şi promite că de această dată plecarea va fi definitivă. În ceea ce îi priveşte pe copii, instanţa va decide în custodia cui vor rămâne şi dacă Adriana Bahmuţeanu va fi nevoită să cedeze. Pe fond, deocamdată, câştigul a fost al lui Silviu Prigoană.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Silviu Prigoană depune o nouă plângere penală împotriva Adrianei Bahmuţeanu