Antena Meniu Search
x

ŞOC la Hollywood: Amber Heard a cerut divorţul de actorul Johnny Depp, după 15 luni de căsnicie

Actriţa Amber Heard a depus actele prin care solicită divorţul de starul american Johnny Depp, la numai 15 luni de la căsătorie, scriu mai multe publicaţii din Statele Unite.

Actriţa Amber Heard a depus actele prin care solicită divorţul de starul american Johnny Depp, la numai 15 luni de la căsătorie, scriu mai multe publicaţii din Statele Unite.

Amber Heard, în vârstă de 30 de ani, a depus actele de divorţ la un tribunal din Los Angeles, invocând motivul ”diferenţelor ireconciliabile”, potrivit unei copii a acestui document, publicată de site-ul TMZ.com.

Johnny Depp şi Amber Heard s-au cunoscut în 2011 în timpul filmărilor de la lungmetrajul ”Jurnalul unui iubitor de rom/ The Rum Diary” şi s-au căsătorit pe 3 februarie 2015, după ce actorul s-a despărţit de partenera lui de viaţă, actriţa şi cântăreaţa franceză Vanessa Paradis. Depp şi Paradis au împreună doi copii - Lily-Rose (17 ani) şi Jack (14 ani).

Johnny Depp şi Amber Heard au fost protagoniştii unui scandal anul trecut, din cauza problemelor de natură juridică pe care le-au generat, după ce au introdus în mod ilegal în Australia doi dintre câinii de companie ai cuplului - terierii Pistol şi Boo, încălcând astfel legislaţia acestei ţări în domeniul carantinei.

După ce şi-a recunoscut vina, Amber Heard a primit o condamnare cu suspendare şi o amendă de 1.000 de dolari australieni (720 dolari americani), în aprilie 2016.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » ŞOC la Hollywood: Amber Heard a cerut divorţul de actorul Johnny Depp, după 15 luni de căsnicie