Antena Meniu Search
x

Special! Sonia Simionov este Campioană Naţională la Biliard!

Sonia Simionov, ne-a dovedit că nimic nu este imposibil. Ieri, a luat cel mai important titlu la Biliard. A devenit Campioană Naţională! Sonia s-a antrenat pentru acest concurs printre transmisii şi reportaje şi a reuşit

Vezi și

Sonia Simionov, ne-a dovedit că nimic nu este imposibil. Ieri, a luat cel mai important titlu la Biliard. A devenit Campioană Naţională! Sonia s-a antrenat pentru acest concurs printre transmisii şi reportaje şi a reuşit

Pe lângă ştiri, o altă mare pasiune a Soniei este. biliardul. Un sport dedicat talentului, concentrării şi exerciţiului. Reporterul Observator joacă biliard de mai bine de 10 ani, din pasiune. Până în urmă cu doi ani nu s-a gândit nicio clipă să facă o performanţă din asta.

"Mă bucur de joc şi mă bucur că pot să joc chiar dacă mă antrenez atât de puţin cu adversari care joacă 4-5 ore pe zi. E o diferenţă enormă, enormă între antrenamentul meu şi antrenamentul lor".

Cele mai pasionate şi bine antrenate jucătoare din toată ţara. Cele mai bune. Sonia trece cu bine de calificări şi intră în finală după patru victorii consecutive.

Anul trecut, la prima participare la această competiţie, Sonia a pierdut în ultimul meci. "Sper să aducem cupa aici, fiindcă anul trecut mi-a luat-o Mihaela din Braşov de sub nas aşa, m-a bătut cu 7-6 în finală. M-a motivat bătaia de anul trecut să mă concentrez mai mult acum. Îmi doresc foarte mult acest titlu. M-am luptat tot anul ca să mă antrenez ca să iau acest titlu".

Şi finala de anul acesta s-a disputat chiar între favorite! Sonia şi Mihaela. Meciul a fost cu adevărat dramatic. La jumătatea competiţiei Mihaela conducea cu 5 la 1. Sonia a simţit tensiunea şi şi-a luat o pauză de concentrare. S-a dovedit o pauză benefică. A revenit la masă după 15 minute şi a câştigat cu 7 la 6.

În paralel, s-au jucat finalele la seniori şi juniori. Sergiu Voicu a scăpat cupa printre degete în faţa lui Ioan Ladanyi, Campionul Naţional de anul trecut. Iar la Juniori am avut parte de surprize. Favoritul, Ionuţ Simion, a pierdut în finala la diferenţă de 2 puncte.

Cea mai importantă competiţie anuală la biliard a avut în 2014 cea mai mare participare din ultimii ani. Chiar şi premiile au fost pe măsură.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Special! Sonia Simionov este Campioană Naţională la Biliard!