Antena Meniu Search
x

Soţia lui Nelu Ploieşteanu a cerut divorţul

A închis ochii la aventurile de-o seară. Şi au fost multe seri. Dar nu poate să treacă peste relaţia extraconjugală pe care o are de mulţi ani cu o altă femeie.

Vezi și

A închis ochii la aventurile de-o seară. Şi au fost multe seri. Dar nu poate să treacă peste relaţia extraconjugală pe care o are de mulţi ani cu o altă femeie. Soţia lui Nelu Ploieşteanu a cerut divorţul. Iar Nelu a acceptat.

Nu pentru că n-o mai iubeşte, ci pentru că iubeşte prea mult. Chiar dacă iubirile de-o seară se încadrează la categoria aventuri. S-ar împăca acum cu soţia, dar la fetele frumoase nu ar putea să renunţe. Şi după ce i-a făcut scandal monstru şi Elena ar da înapoi acum.

Sunt vorbe grele spuse după o căsnicie de 37 de ani. Elena l-a anunţat pe Nelu Ploieşteanu că nu mai e cale de împăcare. Motivul divorţului e o relaţie pe care celebrul cântăreţ ar avea-o de ani de zile cu o femeie mai tânără.

Soţia spune că a ştiut că Nelu a fost mereu inimă zburdalnică. Şi ar fi închis ochii în continuare. Dacă n-ar fi aflat că aventura nouă ar fi, de fapt, una veche. Şi nu de-o seară, cum spune artistul.

La Elena ar fi ajuns însă sms-uri compomiţătoare pe care le-ar fi văzut şi fetele lui Nelu Ploieşteanu. El are cu Elena 4 fete şi un băiat. Cel mic duce însă o boală grea şi tocmai asta ar fi făcut-o pe Elena să pună piciorul în prag.

N-ar fi dispus să se despartă de soţie pentru că au împărţit şi bune şi rele. Dar Nelu Ploieşteanu crede totuşi în soartă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Soţia lui Nelu Ploieşteanu a cerut divorţul