Antena Meniu Search
x

Special! Cele mai sexi top-modele din lume

Sunt superbe, au dimensiuni perfecte, aşa că nu e de mirare că toţi creatorii de lenjerie intimă şi costume de baie vor să le defileze pe podiumul de prezentare. Iată care sunt cele mai sexi modele din domeniu

Vezi și

Sunt superbe, au dimensiuni perfecte, aşa că nu e de mirare că toţi creatorii de lenjerie intimă şi costume de baie vor să le defileze pe podiumul de prezentare. Iată care sunt cele mai sexi modele din domeniu

Alessandra Ambrosio a început cursurile de modeling de la 12 ani. Trei ani mai târziu, intra în atenţia marilor creatori de modă. Câştigul ei anual depăşeşte 6 milioane de dolari. Alessandra Ambrosio are 1.77 m înălţime şi cântăreşte 55 de kilograme.

Karolina Kurkova a debutat în modă la vârsta de 15 ani, după ce un prieten i-a trimis fotografiile unei agenţii de profil. A prezentat pentru toţi marii creatori de modă, ajungând la un venit anual de aproximativ 5 milioane de dolari. Are 1.80 înălţime şi 57 de kilograme.

Bianca Balti este unul dintre cele mai cunoscute modele din Italia şi, evident, a prezentat pentru toţi designerii importanţi din Peninsulă. Are 2 copii, dar asta nu i-a modificat silueta. Bianca are 1.76 m înălţime şi 55 de kilograme.

Fiica unui miner şi unei educatoare, Irina Shayk s-a impus în modelling abia la 21 de ani, dar a avut o ascensiune spectaculoasă. Câştigă aproximativ 4 milioane de dolari anual. A apărut pe toate coperţile revistelor care contează, iar de anul trecut este şi actriţă. Irina are 1.78 înălţime şi cântăreşte 56 de kilograme.

Kate Upton este una dintre preferatele creatorilor de lenjerie intimă şi costume de baie. În anul 2012 a fost declarată "Modelul Anului". Această asigurare i-a permis să-şi urmeze o altă pasiune: actoria. Cu toate acestea, veniturile ei anuale nu depăşesc 3 milioane şi jumătate de dolari. Kate are 1.78 m înălţime şi o greutate de 57 de kilograme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Special! Cele mai sexi top-modele din lume