Antena Meniu Search
x

Special! Cupluri perfecte în filme, dușmani în viața reală

Când regizorii şi producătorii aleg personajele principale ale unui film, se asigură ca între ele să existe chimie! Totuși, însă, foarte multe cupluri perfecte pe marele ecran nu se suportau în viaţa reală

Vezi și

Când regizorii şi producătorii aleg personajele principale ale unui film, se asigură ca între ele să existe chimie! Totuși, însă, foarte multe cupluri perfecte pe marele ecran nu se suportau în viaţa reală

Povestea de dragoste din "Dirty Dancing" exact asta a fost: o poveste! Pentru că Patrick Swayze şi Jennifer Gray nu se înţelegeau absolut deloc. Patrick considera că pe Jennifer nu o prea duce capul, plus că e prea imatură ca să poţi lucra cu ea.

Nici ecranizarea modernă a clasicei poveşti de dragoste "Romeo şi Julieta" nu a fost ceea ce părea. Leonardo DiCaprio şi Claire Danes nu se suportau. Claire îi reproşa că face permanent pe clovnul, în timp ce Leonardo susţinea că e prea rigidă.

O altă poveste de dragoste care a mascat un război permanent a fost cea din "Sliver". Sharon Stone - în calitate atât de actriţă, dar şi de regizor al filmului - nu rata niciun prilej de a-l umili pe William Baldwin, iubitul său de pe marele ecran.

O comedie romantică poate ascunde o adevărată dramă pe platourile de filmare. "I Love Trouble" i-a amuzat doar pe spectatori, pentru că a reprezentat iadul pe pământ pentru Julia Roberts. Actriţa a declarat că Nick Nolte, partenerul său, este "o fiinţă umană dezgustătoare"

Agentul 007 ar trebui să fie un adevărat seducător, totuşi Pierce Brosnan ura faptul că Teri Hatcher, alături de care a turnat "Tomorrow Never Dies" întârzia permanent la filmări. S-au împăcat în momentul în care Brosnan a aflat că este actriţa însărcinată şi că are greţuri matinale.

Deşi chimia dintre ei părea perfectă, în realitate Angelina Jolie şi Johnny Depp ar fi făcut orice doar să nu fi lucrat pe acelaşi platou de filmare. "The Tourist" a fost o experienţă neplăcută pentru amândoi. Johnny considera că Angelina face pe deşteapta, iar ea îi critica stilul de viaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Special! Cupluri perfecte în filme, dușmani în viața reală