Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Ştefan Bănică aşteaptă cu emoţie finala X Factor. Andrada Precup este vocea pe care artistul a mizat

Finala X Factor are loc în această seară, de la orele 20:00, pe Antena 1. Dacă vreţi ca favoritul dumneavoastră să şi obţină acest bilet câştigător, e musai să îl susţineţi. Din faţa ecranelor, cu un simplu SMS.

de Redactia Observator

la 18.12.2020 , 14:48

  • X Factor urmează să îşi desemneze marele câştigător, în această seară, de la orele 20:00, pe Antena 1
  • Andrada Precup este finalista grupei lui Ștefan Bănică

Un singur pas îl mai desparte pe unul dintre concurenţii X Factor de câştigarea marelui premiu. Finala sezonului aduce în faţa publicului cele mai bune voci din concurs. Nu doar concurenţii resimt presiunea mizei puse în joc, ci şi juraţii. 

Ştefan Bănică, artist şi jurat X Factor: Am emoţii. Azi e Marea Finală şi sunt emoţionat, dar în acelaşi timp vreau să le spun celor de acasă sau unora să le reamintesc, pentru că s-a tot spus lucrul ăsta. Anul acesta ştiţi ce an a fost şi ce fel de an este. Ne bucurăm că X Factor România a avut loc. De aceea şi această finală este total specială faţă de anii trecuţi. Votul vostru contează, pentru că până la urmă despre asta este vorba, pentru că cei de acasă aleg. 

Andrada Precup este finalista grupei lui Ștefan Bănică în sezonul 9 de X Factor. Artistul se declară impresionat de felul în care a evoluat această de la începutul competiţiei şi îi îndeamnă pe oameni să voteze vocea care i-a impresionat cel mai mult. 

Vezi și

Ştefan Bănică, artist şi jurat X Factor: Eu sunt mulţumit de ce am făcut vizavi de Andrada. Ea înseamnă evoluţia, fiind un copil, un adolescent. Sunt foarte multe păreri şi oamenii scriu pe Facebook, pe reţelele de socializare şi asta este bine într-un fel, pentru că oamenii votează. Unii spun că este vorba de cea mai bună voce care va câştiga, alţii sunt naţionalişti. Poate să vină şi din afară, că nu este niciun fel de problemă. Ca dovadă că ultimele ediţii au fost câştigate de un american şi de o filipineză. Votaţi ce simţiţi. Toate părerile voastre au sens şi prind contur doar în momentele în care votaţi. Îmi doresc ca această fetiţă cu voce mare, poate nu cea mai mare din concurs, dar cu o voce care exprimă, care are emoţie. Nu o votaţi pentru caz social. Votaţi-o pentru ce a transmis atunci când cântă. 

Câştigătorul X Factor trebuie să aibă aducă pe scenă un pachet complet. 

Ştefan Bănică, artist şi jurat X Factor: X Factor nu este numai despre voce. X Factor este despre atitudine, despre felul cum poţi să fii divers. Eu unul, ca telespectator, asta îmi doresc. X Factor este despre show, este despre puterea de a rezista şi de a trece peste multe, multe obstacole. X Factor este despre cel care este capabil să cuprindă toate sufragiile publicului. 

Ce se întâmplă cu concertele de Crăciun

Cât despre celebrele concerte de Crăciun, Ştefan Bănică susţine că îi este dor de atmosfera de la spectacole şi de legătura pe care o întreţinea cu publicul. În ciuda contextului actual, artistul a pregătit o surpriză pentru fani. 

Ştefan Bănică, artist şi jurat X Factor: Îmi lipseşte teribil legătura cu publicul meu cu care sunt obişnuit de atâţia şi atâţia ani. Concertul de Crăciun, pentru mine şi pentru cei care au venit 18 ani la rând înseamnă foarte mult. Încă o ocazie să le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine şi au creat această tradiţie. Am făcut o emisiune, un show care se va difuza în ziua de Crăciun şi care este singura alternativă să rămân în legătură cu publicul meu şi să continui tradiţia concertelor de Crăciun. Show-ul se numeşte ''Acasă de Crăciun''. A fost filmat în regim de film. Convenţia fiind că este la mine acasă vor veni colindători, vor fi poveşti frumoase, vor veni invitaţi surpriză, se va cânta, se va râde, se va povesti. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri Mondene » Ştefan Bănică aşteaptă cu emoţie finala X Factor. Andrada Precup este vocea pe care artistul a mizat