Antena Meniu Search
x

Galerie foto Tim Lambesis, cântăreţul care a încercat să angajeze pe cineva să-i omoare fosta soţie, spitalizat după ce şi-a dat foc din greşeală

Tim Lambesis, solistul formaţiei "As I Lay Dying", cel care a încercat să angajeze pe cineva pentru a-i omorî fosta soţie, a ajuns la spital cu arsuri pe 25% din suprafaţa corpului după ce şi-a dat foc singur, din greşeală.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 17.12.2020, 23:36

  • Tim Lambesis a încercat să angajeze pe cineva pentru a-şi omorî soţia 
  • A fost condamnat la 6 ani de închisoare, dar eliberat după doi. 

Cântăreţul trupei de heavy metal din San Diego a publicat informaţii despre accident pe reţelele de socializare, alături de o fotografie în care este bandajat dar... zâmbitor. 

"Ţine-ţi capul sus indiferent de ce se întâmplă! Fac tot ce pot ca să trimit încurajări în drum spre operaţie (în aproape 30 de minute). Sunt în spital de sâmbătă seara și voi fi aici încă câteva săptămâni, cel mai probabil. Operația de astăzi este de a îndepărta pielea moartă rămasă pe care nu am putut să o curățăm. Este o mare ușurare pentru mine. Sunt extrem de recunoscător pentru personalul medical care are grijă de mine", a scris artistul. "

Tim Lambesis a fost internat sâmbătă seară şi va rămâne alte câteva săptămâni în spital pentru tratament şi recuperare. 

Le cer scuze prietenilor mei pentru că nu am avut timp să povestesc ce s-a întâmplat. Capacul canistrei de combustibil a căzut atunci când încercam să torn din aceasta pentru a porni un foc de tabără. Benzina s-a vărsat pe hainele mele şi am fost ars pe o suprafaţă de 25% din corp".

Tim Lambesis a încercat să angajeze pe cineva pentru a-şi omorî soţia  

În mai 2013, vocalistul As I Lay Dying, Tim Lambesis, a fost arestat după ce a încercat să angajeze un asasin pentru a-şi ucide fosta soţie. Problemele de dependență ale vocalistului şi temperamentul vulcanic au ieșit la iveală și în timpul procesului.

După ce a pledat inițial „nevinovat”, Lambesis și-a schimbat pledoaria în „vinovat” la începutul anului 2014, primind o pedeapsă de șase ani de închisoare. Cu toate acestea, i s-a acordat eliberarea condiționată pe 17 decembrie 2016.

Doi ani mai târziu s-a reîntors în formaţie, lansând un album, ironic intitulat "Shaped by Fire", în 2019.

Tim Lambesis în timpul unui concert

Instagram/ timlambesis

Artistul a cerut scuze public după eliberarea din închisoare

La patru ani şi jumătate el a cerut scuze publice pentru acţiunile sale atât familiei, cât şi fostei soţii, copiilor, prietenilor şi fanilor săi, potrivit Loudwire.

În scrisoarea deschisă a vorbit despre lupta pe care a dus-o pentru a-şi regăsi drumul, dar şi despre regretele acţiunilor sale care s-au răsfrânt asupra tuturor cunoscuţilor săi.

Cuvintele nu pot exprima cât de mult îmi pare rău pentru rănile pe care le-am provocat. Nu există nicio apărare pentru ceea ce am făcut și mă uit înapoi la persoana care am devenit cu atât de mult dispreț, cât probabil mulți dintre voi.

În primul rând, îmi cer scuze fostei mele soții și copiilor remarcabili pentru acțiunile mele îngrozitoare. Nu trece o singură zi în care să nu îmi doresc să pot anula daunele provocate de mine și, din respect pentru dorințele lor, nu voi discuta nimic altceva despre ei (acum sau în viitor). De asemenea, cer oricui citește acest lucru să le respecte intimitatea şi să îi apere astfel de orice negativitate sau furie care ar trebui să fie îndreptată către mine. Am fost singurul infractor și singurul vinovat pentru tot ce s-a întâmplat.

Familiei mele le cer scuze pentru trauma pe care au întâmpinat-o și pe care încă o poți simți. Aceasta este o sentință continuă pe care mulți dintre voi o execută din cauza mea. Îmi pare foarte rău prietenilor mei care au fost trădați de tot ceea ce am ascuns de ei și de toate greutățile pe care le-am provocat oamenilor care obișnuiau să lucreze cu mine. Colegii de trupă, echipajul rutier, managerii, avocații, agenții, oamenii care au trebuit să treacă prin multe schimbări neașteptate din cauza acțiunilor mele. În timp ce se confruntau cu urmările arestării mele, am răspuns multora dintre ei cu amărăciune pe care ar fi trebuit să o îndrept spre mine. Știu că nu pot anula animozitatea pe care am adus-o, dar sper să repar ceea ce pot acum pe măsură ce trece timpul.

Pentru oamenii care mă priveau ca artist, v-am dezamăgit în atât de multe feluri. Am încercat să arăt cea mai bună parte a mea publicului, în timp ce hrăneam un monstru urât în spatele ușilor închise. Am scris versuri despre persoana pe care am vrut să o creez, mai degrabă decât persoana care eram. Trăiam o viață care nu avea empatie și privea totul printr-un obiectiv auto-motivat.

Nu pot spune cu certitudine cum arată viața în viitor, întrucât acum este diferită și încă învăț. Muzica a făcut și va fi întotdeauna o parte din mine și m-a ajutat să trec prin cele mai întunecate părți ale călătoriei mele. Zvonurile circulă și asta am învățat să accept, dar această scuză este doar atât, o scuză pentru toată lumea din jurul meu.

Am rămas tăcut publicului de când mi-am exprimat remușcarea referitor la sentința mea, deoarece timpul mi s-a părut cel mai bun mod de a promova vindecarea. Astăzi marchez prima oportunitate de a-mi cere scuze în mod liber, fără nicio motivație de a obține favoarea din partea instanțelor judecătorești, întrucât am finalizat acum integral sentința mea legală (inclusiv completarea tuturor cerințelor din eliberarea mea condiţionată).

Să fie clar că nici o perioadă de timp servită în închisoare nu poate îndrepta greșelile mele. Nu mă simt demn de a doua șansă și nu cer încrederea nimănui. Modul în care mulți oameni se simt faţă de mine are sens și doar timpul ne va spune dacă acțiunile mele viitoare se aliniază cu remușcările mele, lucru pentru care mă rog în fiecare zi.

În ultimii cinci ani, efectul ondulator al tuturor acțiunilor mele s-a extins mai mult decât poate aborda o declarație scrisă. Astfel, voi continua să-mi cer scuze atât în ​​cuvinte, cât și în acțiuni care merg mai departe.

Mulțumesc că aţi citit.

Tim Lambesis s-a recăsătorit în închisoare

Artistul şi-a oficializat şi a doua căsătorie în timp ce se afla încă în închisoare. 

Despre actuala sa soţie, Amanda, Tim Lambesis a mărturisit: „Ea a fost sursa mea de forță în cei mai grei ani din viața mea. M-a iubit înainte să decad și cumva mă iubește și mai mult acum. Au venit oameni şi au plecat de-a lungul acestor ani, dar Amanda, familia noastră şi câţiva prieteni apropiaţi au fost acolo tot timpul. A urât să vadă ce am devenit, dar a putut să vadă că bărbatul pe care-l iubea nu s-a pierdut pentru totdeauna. Am întins mâna mea în timp ce mă înecam și m-a tras la țărm. Amanda a condus ore întregisă mă vadă în lanțuri în spatele sticlei groase timp de doar 30 de minute. Au fost săptămâni când am fost închis 24 de ore și eventualul meu telefon de 15 minute cu ea a fost ceea ce m-a determinat să trec de depresie și izolare”.

Tim Lambesis s-a căsătorit ulterior cu Amanda

Instagram/ timlambesis

La evenimentul restrâns, din camera de vizite, au participat doar părinţii celor doi, însă a declarat că a fost cel mai frumos moment din viaţa lui:

„Când am fost transferat în cele din urmă într-o unitate de custodie medie, am putut să o revăd în sfârșit în persoană. Am vorbit despre asta de ani de zile și în cele din urmă am ajuns să ne căsătorim aproximativ șase luni mai târziu. Chiar dacă a fost doar doi dintre noi, cu părinții noștri, în fața unor dulapuri în camera de vizită, a fost cel mai real și mai frumos moment din viața mea de până acum. Acum suntem aproape inseparabili, ne compensăm ani buni pierduți și ne împingem unul pe celălalt pentru a ajunge obiectivele noastre și să fim oameni mai buni. A fost atât de multă durere de depășit, dar există și atât de multă forță care a venit din ea. De aceea o numesc pe Amanda un războinic "

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Tim Lambesis, cântăreţul care a încercat să angajeze pe cineva să-i omoare fosta soţie, spitalizat după ce şi-a dat foc din greşeală