Antena Meniu Search
x

Jurnaliştii americani au stabilit topul celor mai buni actori din 2019

Sezonul decernării premiilor în cinematografie se apropie cu paşi repezi. Însă, marile publicaţii au evaluat deja prestaţiile actorilor de anul acesta. În fruntea unui clasament realizat de New York Times sunt nume mari precum Robert De Niro, Leonardo Dicaprio şi Scarlett Johansonn.

de Redactia Observator

la 12.12.2019, 19:18

Vezi și

Sezonul decernării premiilor în cinematografie se apropie cu paşi repezi. Însă, marile publicaţii au evaluat deja prestaţiile actorilor de anul acesta. În fruntea unui clasament realizat de New York Times sunt nume mari precum Robert De Niro, Leonardo Dicaprio şi Scarlett Johansonn.

La vârsta de 76 de ani, Robert De Niro continuă să fascineze publicul prin prestaţiile sale impecabile. În capodopera lui Martin Scorsese, The Irishman, actorul interpretează rolul unui asasin plătit şi dezvăluie, în detaliu, secretele familiei de mafioţi Bufalino. 

Alături de Al Pacino şi Joe Pesci, perfomanţa lui Robert De Niro a fost descrisă de către New York Times drept "magnifică şi subtilă".

Favoritul Globurilor de Aur, pelicula Marriage Story ilustrează probleme prin care trece un cuplu, în procesul de divorţ. Atât Adam Driver, cât şi Scarlet Johannson au fost elogiaţi pentru prestaţiile lor în clasamentul celor mai buni actori de anul acesta, realizat de New York Times. 

Despre Adam Driver, jurnaliştii americani au scris că actorul este ca un puzzle cu prea multe piese care trece rapid de la şarm la furie. Iar interpretarea lui Scarlett Johansson ar fi cea mai bună a sa de până acum. 

Brad Pitt a impresionat, anul acesta, publicul larg nu cu unul, ci cu două roluri. Evoluţia sa în filmele Ad Astra şi Once Upon a Time in Hollywood i-au pus în valoare şarmul şi a reuşit să arate publicului o versiune total diferită a masculinităţii, scriu jurnaliştii. 

Leo DiCaprio a fost, în schimb, lăudat de New York Times, pentru că, pe lângă problemele cu care se confruntă personajul, a arătat publicului latura sa amuzantă. O imagine rar afişată de actor pe marile ecrane. 

Antonio Banderas cucereşte spectatorii cu fiecare rol pe care îl interpretează. În filmul Pain and Glory, expune cu succes suferinţa unui regizor aflat la sfârşit de carieră. 

O surpriză neaşteptată a venit din partea lui Jennifer Lopez. Pe lângă fizicul bine-lucrat din filmul Hustlers, actriţa a impresionat criticii prin interpretarea rolului unei dansatoare de striptease, de pe Wall Street.

Pe lista actorilor cu interpretări desăvârşite în 2019 se numără şi Elisabeth Moss pentru rolul din Her Smell şi Julianne Moore pentru prestaţia din pelicula 'Gloria Bell'.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Jurnaliştii americani au stabilit topul celor mai buni actori din 2019