Antena Meniu Search
x

TOPUL celor mai răsunătoare DIVORŢURI ale anului 2016

De departe cel mai răsunător divorţ al anului 2016 este cel al actorilor Angelina Jolie şi Brad Pitt, a căror despărţire a luat prin surprindere o lume întreagă. ”Love Is Dead” (”Dragostea a murit”) au titrat numeroase publicaţii în luna septembrie, odată cu anunţul despărţirii celor doi. Însă au existat şi alte depărţiri răsunătoare, cum ar fi cea dintre Johnny Depp şi Amber Heard sau Nicolas Cage şi Alice Kim.

De departe cel mai răsunător divorţ al anului 2016 este cel al actorilor Angelina Jolie şi Brad Pitt, a căror despărţire a luat prin surprindere o lume întreagă. ”Love Is Dead” (”Dragostea a murit”) au titrat numeroase publicaţii în luna septembrie, odată cu anunţul despărţirii celor doi. Însă au existat şi alte depărţiri răsunătoare, cum ar fi cea dintre Johnny Depp şi Amber Heard sau Nicolas Cage şi Alice Kim.

Angelina Jolie şi Brad Pitt

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au despărţit pe 15 septembrie, iar actriţa americană a depus actele de divorţ pe 19 septembrie, după o presupă dispută violentă între Brad Pitt şi fiul cel mare al cuplului, Maddox, la bordul unui avion privat.

Despărţirea ”cuplului de aur” de la Hollywood i-a luat prin surprindere pe admiratorii celor doi actori, iar presa internaţională a alocat spaţii ample pentru a relata acest eveniment, considerat cel mai important din lumea mondenă a anului 2016.

Cei doi actori luptă în instanţă pentru custodia celor şase copii ai lor - Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox şi Vivienne - încă din luna septembrie. Potrivit unor documente oficiale, un judecător a acordat actriţei Angelina Jolie custodie unică.

Cei doi actori americani aveau o relaţie din 2004 şi s-au căsătorit în 2014 într-o ceremonie restrânsă, organizată la Castelul Miraval pe care cuplul îl deţine în sudul Franţei.

Acesta va fi cel de-al treilea divorţ pentru actriţa Angelina Jolie şi al doilea pentru Brad Pitt. Angelina Jolie a mai fost căsătorită cu actorii Jonny Lee Miller, în perioada 1996-1999, şi Billy Bob Thornton, în perioada 2000-2003, iar Brad Pitt a fost căsătorit cu Jennifer Aniston în perioada 2000-2005.

Johnny Depp şi Amber Heard

Pe 23 mai, actriţa Amber Heard, soţia actorului Johnny Depp, a depus actele prin care a solicitat divorţul de starul american, pe care l-a acuzat de violenţe fizice şi verbale, după o căsnicie care a durat 15 luni.

Divorţul a fost finalizat pe 16 august, iar în urma acelei proceduri judiciare, Amber Heard a primit compensaţii financiare de 7 milioane de dolari.

Johnny Depp a fost căsătorit şi cu Lori Anne Allison, în perioada 1983 – 1985. Starul american are doi copii – Lily Rose şi Jack – cu una dintre fostele partenere de viaţă ale sale, actriţa şi cântăreaţa franceză Vanessa Paradis, cu care a avut o relaţie în perioada 1998 – 2012.

Cheryl Fernandez-Versini şi Jean-Bernard Fernandez-Versini

În ianuarie, cântăreaţa britanică Cheryl Fernandez-Versini a depus actele prin care cerut divorţul de cel de-al doilea soţ al ei, omul de afaceri francez Jean-Bernard Fernandez-Versini, punând astfel capăt unei căsnicii care a durat 18 luni.

Artista are începând din vara acestui an o relaţie cu cântăreţul Liam Payne, membru al grupului One Direction.

Nicolas Cage şi Alice Kim

În luna iunie, actorul american Nicolas Cage şi soţia lui, Alice Kim, s-au despărţit după o căsnicie care a durat 12 ani. Cei doi au împreună un fiu, Kal-el Coppola Cage, în vârstă de 10 ani.

Acesta a fost cel de-al treilea mariaj al actorului Nicolas Cage. El a mai fost căsătorit cu actriţa Patricia Arquette, în perioada 1995 - 2001, şi cu Lisa Marie Presley, timp de doar patru luni, în 2002. 

Taylor Swift şi DJ-ul Calvin Harris

La începutul lunii iunie, cântăreaţa country-pop Taylor Swift şi DJ-ul scoţian Calvin Harris s-au despărţit, punând astfel capăt unei relaţii care a durat 15 luni.

Drew Barrymore şi Will Kopelman

În iulie, actriţa americană Drew Barrymore a depus actele oficiale prin care a solicitat divorţul de soţul ei, Will Kopelman, cu care a fost căsătorită timp de patru ani.

Drew Barrymore şi Will Copelman şi-au început relaţia în februarie 2011 şi s-au căsătorit în California, în iunie 2012. Ei au împreună două fiice - Olive, în vârstă de trei ani, şi Frankie, în vârstă de aproape doi ani.

Actriţa a mai fost căsătorită cu Jeremy Thomas, timp de patru săptămâni, în 1994, şi cu actorul Tom Green, din iulie 2001 până în octombrie 2002.

Lady Gaga şi Taylor Kinney

În aceeaşi lună, cântăreaţa Lady Gaga şi actorul Taylor Kinney au decis să rupă logodna.

Taylor Kinney, unul dintre protagoniştii serialului ”Chicago Fire”, s-a logodit cu Lady Gaga în 2015, când a cerut-o în căsătorie pe artistă de Sfântul Valentin, în restaurantul pe care familia vedetei îl deţine în Manhattan.

Jennifer Lopez şi coregraful Casper Smart

În august, cântăreaţa, actriţa şi dansatoarea americană Jennifer Lopez s-a despărţit de iubitul ei, dansatorul şi coregraful Casper Smart. Jennifer Lopez a început relaţia cu Casper Smart la doar câteva luni după ce ea şi Marc Anthony şi-au anunţat despărţirea, în vara anului 2011.

Cei doi cântăreţi latino, care au împreună doi copii - gemenii Max şi Emme -, au fost căsătoriţi timp de şapte ani. Divorţul lor a fost finalizat în 2014.

Marc Anthony a fost cel de-al treilea soţ al cântăreţei şi actriţei Jennifer Lopez. Ea a mai fost căsătorită cu dansatorul Chris Judd şi cu ospătarul cubanez Ojani Noa şi a avut relaţii intens mediatizate cu rapperul Sean ”Diddy” Combs şi cu actorul Ben Affleck.

Marc Anthony şi Shannon De Lima

În noiembrie, cântăreţul Marc Anthony s-a despărţit de cea de-a treia soţie a lui, Shannon De Lima, după o căsnicie care a durat doi ani.

Cu câteva zile înainte de anunţul despărţirii cuplului, Marc Anthony şi cea de-a doua soţie a lui, cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez, i-au şocat pe spectatorii prezenţi la gala de decernare a premiilor Latin Grammy în momentul în care s-au sărutat pe scenă.

Marc Anthony a fost căsătorit cu o fostă Miss Univers, Dayanara Torres, în perioada 2000-2004, cu Jennifer Lopez, în perioada 2004 - 2014, şi cu Shannon De Lima, din 2014 până în prezent. Celebrul cântăreţ american de origine portoricană are cinci copii: o fiică, Arianna Rosado-Muniz, născută în 1994 din relaţia starului cu poliţista newyorkeză Debbie Rosado, doi fii cu Dayanara Torres - Cristian, născut în 2001, şi Ryan, născut în 2003 - şi gemenii Max şi Emme, născuţi în 2008, din căsătoria cu Jennifer Lopez.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri Mondene » TOPUL celor mai răsunătoare DIVORŢURI ale anului 2016