Antena Meniu Search
x

Trupa Antract va susține primul concert cu sunet 3D din România

Trupa Antract susţine în această seară primul concert cu sunet 3D din România. Un eveniment online care ar trebui să-i aducă împreună pe toţi cei îndrăgostiţi de rockul românesc şi care în această perioadă au tânjit după muzica live. Sunetul 3D este cel care ar trebui să creeze senzaţia autentică a concertelor live. Organizatorii promit un eveniment interactiv, nu degeaba au botezat evenimentul "Despărţiţi şi totuşi împreună!"

de Redactia Observator

la 30.06.2020, 15:57

Vezi și
  • Primul concert 3D din România
  • Bobiță Cătușanu, de 26 de ani pe scenă

Izolarea stimulează creativitatea şi ideile bune pot prinde aripi, acum că măsurile de restricţie sunt ceva mai blânde. Iar evenimentul trupei Antract îşi propune să devină un etalon.

BOBIȚĂ CĂTUȘANU, basist / liderul trupei Antract - Este un concert interactiv, promitem sa fie senzational. Eu cred ca se vor uita foarte multi oameni la noi si vor lua acest eveniment ca reper pentru deschiderea de dupa pandemie.

Concertul live va fi difuzat pe o platformă online, iar ascultătorilor li se propune o premieră. Pentru prima data în ţară se va folosi tehnologia de sunet 3D, o tehnologie care le permite spectatorilor să aculte piesele ca și când s-ar plimba printre artiști pe scenă.

Trupa Antract a făcut o mulţime de repetiţii pentru ca sunetul şi coordonarea să fie perfecte. Artiştii au pus la punct fiecare detaliu şi promit că acest eveniment va fi memorabil. La fel cum a fost, pentru ei, un alt concert.

BOBIȚĂ CĂTUȘANU, basist / liderul trupei Antract - Metallica 1999 pe Lia Manoliu a fost momentul culminant al formatiei Antract. [...] Astazi avem in deschiderea noastra niste tineri care sunt cum am fi noi acum 20 de ani.

Concertul care va începe în această seară de la ora 21 nu vine doar ca un cadou pentru fani, ci şi pentru liderul trupei.

BOBIȚĂ CĂTUȘANU, basist / liderul trupei Antract - Voi aniversa si 50 de ani de viata si 26 de scena. Slava domnului sunt un om sanatos, am in jurul meu atati prieteni, de ce sa nu fie totul ok.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Trupa Antract va susține primul concert cu sunet 3D din România