Antena Meniu Search
x

Trupa BTS, de la succes K-pop la intrare triumfală la Bursă

Asculţi muzica preferată şi mai faci și bani. Trupa BTS, cea mai de succes a momentului in K-pop, a fost listată la bursa sud-coreeană. Acţiunile companiei de care aparţine trupa şi-au dublat valoarea, iar cei şapte membri BTS au devenit mai bogaţi cu câteva milioane de dolari fiecare.

de Redactia Observator

la 16.10.2020, 11:11

Vezi și
  • De 7 ani pe piaţă, BTS a bătut record după record. D
  • Cel mai vizionat concert în streaming a strâns 756 de mii de fani.

Cu zeci de milioane de fani la nivel mondial, influenţa trupei sud-coreene este de necontestat. Aşa că, în ochii investitorilor, acţiunile lor sunt aur curat. În prima zi de tranzacţionare, preţul unei acţiuni s-a dublat la 236 de dolari, iar cei şapte membri ai trupei BTS s-au îmbogăţit instant cu câte 8 milioane de dolari.

De 7 ani pe piaţă, BTS a bătut record după record. Două deja şi anul acesta. Cel mai vizionat concert în streaming a strâns în faţa calculatoarelor 756 de mii de fani din peste 100 de ţări. Iar hitul "Dynamite" i-a transformat în prima trupă sud-coreeană care a dominat clasamentele din SUA.

În primele 24 de ore de la lansare, clipul piesei avea deja peste 101,1 milioane de vizualizări pe YouTube. Chiar şi preşedintele Moon Jae-in i-a lăudat pentru că au scris un nou capitol din istoria muzicii K-pop.

Listarea la bursă a companiei înseamnă şi riscuri totuşi. BTS generează mai mult de două treimi din încasări şi, ca orice altă trupă de succes, s-ar putea destrăma. Până atunci, fanii BTS, cunoscuţi sub numele Armata, aşteaptă cel de-al doilea album anunţat pentru anul acesta, pe 20 noiembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri Mondene » Trupa BTS, de la succes K-pop la intrare triumfală la Bursă