Antena Meniu Search
x

Trupa Pasărea Rock a lansat o nouă melodie, "Descântec"

Ovidiu Lipan Ţăndărică şi Josef Kappl ne-au onorat astăzi cu prezenţa şi ne fac un descântec muzical. 

de Redactia Observator

la 02.08.2019, 16:35

Vezi și

Ovidiu Lipan Ţăndărică şi Josef Kappl ne-au onorat astăzi cu prezenţa şi ne fac un descântec muzical. 

Membrii trupei Pasărea Rock au venit să ne prezinte ultima melodie lansată de ei, "Descântec", dar ne-au spus şi ce au mai făcut în ultima perioadă.

Separat, fiecare dintre ei are o carieră muzicală impresionantă, cu sute, poate chiar mii de concerte la activ. Dar când se unesc într-un proiect comun, Ovidiu Lipan-Ţăndărică, Mircea Baniciu, Josef Kappl, Nicu Patoi și Sorin Voinea dezlănţuie fiarele din poveşti. 

Proiectul Pasărea Rock a luat naştere în urmă cu cinci ani. De atunci şi până acum artiştii au cântat şi încântat publicul cu melodiile proprii sau reorchestrate. Deloc întâmplător, albumul lor de debut, "Legenda", l-au lansat într-un concert inedit, care amintea de haiducii de odinioară.

"Am crescut şi ne-am format pe ritmuri de rock, iar acum e timpul să dăm înapoi ceva din ce am primit şi să formăm generaţiile care vor duce tradiţia mai departe. Prin "Legenda" ne propunem să aducem în faţa publicului un album rock de esenţă tare", era mesajul transmis în 2016 de Ovidiu Lipan Ţăndărică.

Şi au reuşit. Au urmat firesc concerte peste concerte, în toată ţara. De fiecare dată au umplut sălile de spectacole.  

De curând, artiştii au lansat o nouă melodie - "Descântec". În spatele versurilor pline de substrat se ascunde de fapt povestea trupei "Pasărea Rock".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri Mondene » Trupa Pasărea Rock a lansat o nouă melodie, "Descântec"