Antena Meniu Search
x

UPDATE / Actorii câştigători la Oscar

Noapte magică la Hollywood! Acea noapte pe care cinefilii o aşteaptă tot anul. Vorbim desigur despre noaptea Oscarurilor. În mare parte, în acest an, favoriţii pe care au pariat criticii de film au plecat acasă cu trofeul.

Vezi și

Cu unul sau mai multe. Cea mai râvnită statuetă, cea pentru cel mai bun film i-a revenit peliculei "12 years a Slave". A urmat petrecerea. Una cu pizza, record de fotografii de tip selfie şi. o căzătură memorabilă. Ceremonia a ieşit din tiparul arhi-cunoscut datorită gazdei Ellen de Generes.

Filmul Gravity, "Misiune în spaţiu" a câştigat cele mai multe premii, printre care şi premiul pentru cel mai bun regizor. La secţiunea actori, Cate Blanchett şi-a adjudecat trofeul pentru cea mai bună intepretare feminină, pentru rolul prinicipal din Blue Jasmine.

Matthew McConaughey a plecat cu trofeul pentru cea mai bună interpretare masculină. Supriza plăcută a serii a fost însă Lupita Nyong'o care, la cei 31 de ani, împliniţi pe 1 martie, a câştigat primul ei Oscar la secţiunea rol secundar feminin.

Iar la categoria Oscar pentru rol secundar masculin s-a impus Jarred Leto. Cel mai bun film de animaţie a fost desemnat Frozen, o adaptare după basmul Crăiasa Zăpezii, de Hans Christian Andersen.

Întreaga ceremonie a fost presărată de tot felul de momente comice. Gazda spectacolului s-a ţinut de glume. Poza selfie pe care a realizat-o Ellen Degeneres cu o parte dintre actorii de primă clasă a devenit cea mai distribuită fotografie din istoria Twitterului.

Practic platforma de socializare s-a blocat după ce fotografia a fost distribuită de peste 2 milioane de ori. De departe, cea mai ghinionistă actriţă a fost Jennifer Lawrence care a căzut la sosirea pe covorul roşu.

Iar, în acest an, la Globurile de Aur tot Jennifer şi-a pierdut o brăţară de zeci de mii de euro. A găsit-o din fericire imediat. Gala Oscarurilor din acest an a fost urmărită de peste 1 miliard de oameni din peste 220 de ţări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri Mondene » UPDATE / Actorii câştigători la Oscar