Antena Meniu Search
x

Viral. Un urangutan dintr-o grădină zoologică fumează o ţigară aruncată de un vizitator (Video)

Un urangutan dintr-o grădină zoologică din Bandung, Indonezia, a fost filmat în timp ce trăgea din ţigara aprinsă aruncată de un vizitator.

Un urangutan dintr-o grădină zoologică din Bandung, Indonezia, a fost filmat în timp ce trăgea din ţigara aprinsă aruncată de un vizitator.

Imaginile cu Ozon, o maimuță în vârstă de 22 de ani, au devenit în scurt timp virale pe internet.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deşi este interzisă aruncarea ţigărilor sau a alimentelor în direcţia animalelor, regulile sunt, de cele mai multe ori, ignorate de vizitatori.

''Există un panou care semnalează interdicţia la adresa vizitatorilor de a arunca alimente sau ţigări către animale'', a declarat miercuri un purtător de cuvânt al grădinii zoologice, exprimându-şi regretul pentru acest incident.

Activiştii pentru drepturile animalelor au condamnat gestul vizitatorului care i-a dat ţigara maimuţei, precizând că incidentul scoate în evidenţă gestionarea precară a grădinilor zoologice din arhipelag.

Sursa: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Viral. Un urangutan dintr-o grădină zoologică fumează o ţigară aruncată de un vizitator (Video)