Antena Meniu Search
x

Valentin Butnaru, surpriză 'incendiară' pentru iubită de 1 martie, în bucătăria lui chef Dumitrescu

Valentin Butnaru, prezentatorul Observator, a vrut să îşi surprindă iubtia cu un cadou aparte de 1 martie, însă a fost la un pas de a da foc bucătăriei.

de Redactia Observator

la 01.03.2019, 14:27

Vezi și

Valentin Butnaru, prezentatorul Observator, a vrut să îşi surprindă iubtia cu un cadou aparte de 1 martie, însă a fost la un pas de a da foc bucătăriei.

Cadoul aparte urma să fie unul comestibil şi dulce. Aşa că a intrat în bucătărie alături de un expert - chef Florin Dumitrescu. Cel care i-a şi sugerat reţeta.

Competiţia nu a fost însă tocmai unu la unu. La un moment dat, în timp ce Valentin a încercat să flambeze zahărul stropit cu coniac, flacăra mult prea mare a declanşat alarma de incendiu.

Incidentul a stârnit hohote de râs şi în faţa camerelor de filmat, şi în spatele lor, iar Vali a aflat pe propria piele că nu e uşor să găteşti.

Pe acelaşi subiect

Şi că e nevoie experienţă şi îndemânare.

Deloc suprinzător, la final, preparatul lui chef Florin Dumitrescu a arătat impecabil. Cel făcut de Valentin, mai puţin.

Mai e ceva ce trebuie să ştiţi: Pomme de Simma, căci aşa se numeşte reţeta, l-a ajutat pe Florin Dumitrescu să îşi cucerească, în urmă cu câţiva ani, jumătatea cu care apoi s-a şi căsătorit.

Oare se aud clopote de nuntă şi pentru Valentin Butnaru?! El zice că nu..

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Valentin Butnaru, surpriză 'incendiară' pentru iubită de 1 martie, în bucătăria lui chef Dumitrescu