Antena Meniu Search
x

Valentina Pelinel i-a făcut o vizită-surpriză lui Cristi Borcea

În prag de Anul Nou, Cristi Borcea a primit o vizită-surpriză la Arestul Central. Valentina Pelinel a trecut pe la vorbitor

Vezi și

În prag de Anul Nou, Cristi Borcea a primit o vizită-surpriză la Arestul Central. Valentina Pelinel a trecut pe la vorbitor

Îmbrăcată într-un pardesiu albastru închis, nearanjată şi cu părul uşor răvăşit. Aşa a ieşit Valentina Pelinel din Arestul Central. Discret! Semn că nu voia ca cineva să o recunoască. N-a comentat nimic. S-a urcat val vârtej pe bancheta din spate a maşinii şi a plecat.

E ultima vizită înainte de Anul Nou. Aşa că a venit să-i ureze de bine lui Cristi Borcea şi să-i aducă de-ale gurii. Şi, poate, să-l convingă să o ia şi pe ea de soţie.

Acum, Borcea se află într-un "pătrat" amoros - Mihaela Borcea, Alina Borcea, Valentina Pelinel. O fostă soţie, una actuală şi o amantă deja oficială. Relaţia cu modelul Pelinel nu este chiar recentă. În 2011, când Borcea făcea ultimele aranjamente pentru nunta cu Alina, s-ar fi întâlnit pe ascuns cu blonda Pelinel.

În 2014, Valentina Pelinel se despărţea de politicianul Cristi Boureanu pentru a fi alături de Borcea.

Valentina vine singură la vorbitor, în timp ce Mihaela şi Alina au trecut de la a-l impărţi pe acţionarul de la Dinamo, la pachete şi vizite în trei.

Sunt zvonuri că ar urma să apară şi al şaptelea copil. De la amanta Pelinel. Blonda a infirmat. Până acum, are şase. Trei cu Mihaela, doi cu Alina şi unul cu o fostă amantă, avocat de profesie. Toţi, copii legitimi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Valentina Pelinel i-a făcut o vizită-surpriză lui Cristi Borcea