Antena Meniu Search
x

Valentina Pelinel: "Nu am datoria să anunţ cine este tatăl copilului meu!"

Maternitatea o face pe Valentina Pelinel fericită. Şi împlinită. E convinsă că băiatul pe care-l va naşte în vară îi va schimba viaţa

Vezi și

Maternitatea o face pe Valentina Pelinel fericită. Şi împlinită. E convinsă că băiatul pe care-l va naşte în vară îi va schimba viaţa

"El există şi e o chestie asumată de ambele părţi. În ce sens? Nu am bătut la uşa nimănui "Hey, am o surpriză. Am un copil.". Nu, nu sunt genul şi nu aş face asta niciodată".

Va avea, în schimb, un copil cu un bărbat însurat. Au spus-o oamenii din anturajul ei şi nici Valentina nu a negat vreodată că tatăl băiatului ei este Cristian Borcea. "Cine e tatăl acestui copil? Chiar am această datorie să anunţ cine e tatăl copilului meu? Nu.Sută la sută, nu ştie nimeni al cui este acest copil. în afară de faptul că e al meu, nu?".

Copilul Valentinei ar fi ar şaptelea pentru afaceristul închis la Jilava. Iar tatăl îl va recunoaşte. Mai mult, se spune chiar că Borcea i-ar fi cerut deja divorţul Alinei ca să se însoare cu Valentina.

Deocamdată însă, la 35 de ani, Valentina Pelinel trăieşte momentul. "Nu mai sunt singură, sunt cu bebeluşul meu. Şi atunci când îl simt, nu numai că îmi dă atâta putere, dar e o putere aparte, e cea mai mare putere pe care o poţi primi de la Dumnezeu şi e multă fericire".

Pentru viitoarea mamă, nu contează că a devenit subiect de scandal naţional. Contează doar ce urmează.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Valentina Pelinel: "Nu am datoria să anunţ cine este tatăl copilului meu!"