Antena Meniu Search
x

Valentine's Day. Mesaje, SMS-uri, felicitări şi declaraţii de dragoste de ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR

În cazul în care vă lipseşte inspiraţia pentru a formula o declaraţie de dragoste personalizată, v-am pregătit mai jos o selecţie de mesaje care vă pot fi de folos:

În cazul în care vă lipseşte inspiraţia pentru a formula o declaraţie de dragoste personalizată, v-am pregătit mai jos o selecţie de mesaje care vă pot fi de folos:

* Când te-am văzut prima oară, mi-ai încălzit inima. A doua oară mi-ai produs scântei, iar acum îmi faci inima să ardă!

* 160 de caractere nu-mi sunt de ajuns să-mi exprim dragostea, aşa că restul va trebui să ţi-l imaginezi.

* Iartă-mi ochii pentru că te admiră. Mi-ai furat inima când te-am văzut. Fă-mă ciudat sau nebun, dar de câte ori inima-mi bate numele tău eu îl rostesc!

* Poţi să-ţi spun astăzi că te iubesc? Dacă nu, pot să-ţi spun mâine? Dar poimâine? Pentru că te voi iubi în fiecare zi din viaţa mea.

* Cineva mi-a spus că ziua are 24 de ore, că o oră are 60 de minute, că un minut are 60 de secunde, dar nimeni nu mi-a spus că o secundă fără tine e o eternitate.

* Odata mi s-a întâmplat ceva minunat. A fost un vis devenit realitate, a fost o poveste, a fost ziua în care te-am întâlnit pe tine.

* Eşti atât de dulce atunci când zâmbeşti, când râzi, când plângi, când mă cerţi, când mă alinţi, când mă iubeşti!

* Dacă m-ai întreba cine sunt, ţi-aş răspunde IUBIREA, dacă m-ai întreba ce fac, ţi-aş spune IUBESC, dacă m-ai întreba pe cine, aş spune PE TINE!

* Te iubesc, îţi spun într-o secundă, dar ca să-ţi demonstrez îmi trebuie toată viaţa!

* Eşti în gândul meu mereu şi visez să-ţi sărut buzele de mii de ori. Mă uit în ochii tăi şi simt că tu eşti tot ce mi-am dorit!

* Dacă aş fi înger aş face ca visele să ţi se adeverească, dar nu sunt decât un om care poate să te iubească.

* Crezi în iubire la prima vedere? Sau va trebui să revin?

* Tu reprezinţi frumosul, blândeţea şi gingăşia din viaţa mea. Fără tine viaţa mea ar fi cenuşie, dar cu tine e vie, dulce şi colorată.

* Sunt frunze ce nu cad oricât de tare ar bate vântul. Sunt inimi ce nu se despart nicicând, chiar dacă sunt departe!

* Daca aş amaneta un gram din dragostea mea pentru tine, ţi-aş cumpăra lumea întreagă şi încă ceva... 

* Dacă până acum mă gândeam dacă e bine sau nu ceea ce se întâmplă, acum nu mă mai interesează. Ştiu că te iubesc şi asta e tot ce contează...

* Dragostea nu are nevoie de cuvinte, ea vorbeste prin priviri şi atitudini. Hai să ne bucurăm de iubire! E Ziua Îndrăgostiţilor!

* Dacă viaţa ta ar depinde de dragostea pe care ţi-o port, ai fi nemuritoare. Te iubesc, draga mea!

* Orice ai face sunt alături de tine. Sper ca toate visele tale să s.e împlinească. Oriunde, oricând, voi fi lângă tine dorindu-ţi dragoste şi fericire. Pentru că te iubesc.

* Dacă dragostea ar putea fi evitată doar închizând ochii, nu aş mai clipi niciodată, de frică să nu las să treaca vreo secundă fără să fiu îndrăgostit de tine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Valentine's Day. Mesaje, SMS-uri, felicitări şi declaraţii de dragoste de ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR