Antena Meniu Search
x

Vedetele din SUA, frizeri în timp de pandemie

Închiderea saloanelor în timpul pandemiei a venit ca o provocare şi pentru vedetele de peste Ocean care au decis să tundă singure. 

de Redactia Observator

la 04.05.2020, 17:35

Vezi și
  • Gwen Stefani s-a lăudat cu talentul ei de hairstylistă
  • Pink s-a tuns singură.

Unele au făcut-o chiar în direct la televizor sau în online, acolo unde au postat întregul demers sub hashtagul Coronacuts. De cele mai multe ori, însă, rezultatul nu a fost cel la care sperau. Cu toate acestea, s-au distrat copios.

Întrucât frizeriile au fost închise, un tată a decis să se lase pe mâna copiilor. Nu a fost însă singurul care a decis să se tundă acasă în timpul izolării. De la guvernatorul statului New York până la prezentatori celebri, milioane de americani au apelat la foarfeca de acasă sau la maşină de ras.

Dacă pentru un neorochirug american a fost mai dificil să se tundă decât să opereze pe creier, pentru vedetele de la Hollywood tunsul a fost floare la ureche.

Gwen Stefani s-a lăudat cu talentul ei de hairstylistă chiar în timpul emisiunii lui Jimmy Fallon, unde l-a tuns în direct pe iubitul ei, Blake Shelton. 

Pink, pe de altă parte, nu a avut nevoie de ajutor. S-a tuns singură. Dar doar după ce şi-a făcut puţin curaj cu un pahar de alcool.

Artista a luat această decizie după ce a mărturisit că atât ea cât si fiul ei au avut coronaviurs, dar s-au vindecat. Inclusiv soţul ei a răspuns provocării online de a se tunde acasă. Carey Hart a fost ajutat în acest sens chiar de fiica lui de 8 ani.

Bruce Willis pare însă expert când vine vorba de tuns. Dovada? Actorul de 65 de ani şi-a tuns ca la carte fiica de 26 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Vedetele din SUA, frizeri în timp de pandemie