Antena Meniu Search
x

Vedetele îşi refac trupurile după Paşte

Masa copioasă de Paşte a lăsat urme şi pe trupurile vedetelor. Şi cum ele trebuie să fie mereu în formă, nu numai în concendiul de vară, au început deja lupta cu kilogramele

Vezi și

 Vica Blochina s-a răsfăţat de sărbători cu mâncăruri tradiţionale. Acum, însă, vrea să rămână doar cu amintirile frumoase, nu şi cu kilogramele în plus.

Pentru ea, cel mai important este să facă sport. "Dieta mea este foarte simplă, pentru că nu conţine niciun fel de mâncare. Eu cred că atunci când vrei să ai forme de manechin nu trebuie să te înfometezi. Ai nevoie de câteva ore de sport pentru tonifiere, multă apă şi bineînţeles ambiţie pentru a reuşi."

Andreea Marin în schimb, este şi adepta unei diete sănătoase. După sărbători, ea mănâncă chifteluţe de ovăz, dar şi un delicios suc de mere. De asemenea, din mesele Andreei nu lipsesc seminţele de floarea soarelui, sosul de soia, mărarul, susanul, usturoiul sau uleiul de măsline. "Viaţa mea nu înseamnă restricţie, ci echilibru şi pasiune pentru natura, întoarcere la rădăcini. Când mi-e poftă de ceva, nu refuz, doar că nu mănânc tot tortul, ci doar o felie. Evit zahărul, carnea şi făinoasele."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Vedetele îşi refac trupurile după Paşte