Antena Meniu Search
x

Viaţa celui mai tânăr miliardar al lumii în IMAGINI: Cum trăieşte tânăra de 19 ani cu o avere de peste un miliard de dolari (GALERIE FOTO)

A fost declarată recent cea mai tânără persoană miliardară din lume, cu o avere estimată la 1,21 de miliarde de dolari.

A fost declarată recent cea mai tânără persoană miliardară din lume, cu o avere estimată la 1,21 de miliarde de dolari.

Este vorba despre Alexandra Andresen, care la 19 ani a moştenit 42 la sută din acţiunile Ferd, un conglomerat norvegian de companii de investiţii - în industrie, finanţe şi imobiliare.

Ultimul clasament Forbes ne-o arată pe Alexandra Andresen pe locul 1.476 în topul milionarilor, la fel ca şi sora ei, Katarina, care a moştenit aceeaşi avere, dar care are 20 de ani.

Alexandra Andresen s-a născut în 1997 la Oslo (Norvegia), unde şi-a petrecut o mare parte din copilărie. Tatăl ei este Johan Andresen, fiul industriaşului Johan Henrik Andresen şi al Mariannei Ebba Therese Bielke.

Alexandra şi Katarina Andresen împart o avere pe familia lor a făcut-o, în principal, din brandul de tutun Tiedemanns, pe care clanul Andersen l-a deţinut până în 2005. Ulterior, acesta a fost vândut pentru aproape 500 de milioane de dolari. În prezent, Ferd se ocupă de fonduri de investiţii.

În casa familiei tinerei se găseau mereu animale, printre acestea doi ponei care erau luaţi la locuinta de vară a familiei de pe o insulă şi lăsaţi liberi.

Nu este de mirare că pentru Alexandra călăria a devenit un hobby şi o pasiune. Ea este de trei ori campion norvegian la dresaj şi chiar are un sponsor - Kingsland, o companie ecvestră.

În ciuda faptului că este miliardară, viaţa Alexandrei este mai degrabă una normală şi nu una în care aceasta să-şi afişeze luxul. Potrivit declaraţiilor acesteia, părinţii au învăţat-o să fie umila şi să economisească.

"Faptul că familia mea are resurse mi-a dat multe oportunităţi, în special călăria, deoarece este nevoie de mulţ bani. Însă nu este destul să ai bani pentru a avea succes", spune Alexandra.

Nu acelaşi lucru se poate spune însă de sora sa, Katharina Andresen (20 de ani), căreia îi place să se bucure de banii pe care îi are. Aceasta a profitat din plin de banii câştigaţi de tatăl ei, cheltuindu-i pe excursii cu yacht-ul, maşini de lux şi sticle de şampanie de sute de euro.

De cealaltă parte, singurele extravaganţe din viaţa Alexandrei par să fie prezenţele la diverse evenimente pe covorul roşu, alături de prietenii ei.

Tânăra are un iubit de 24 de ani, Joachim Tollefsen, luptator profesionist de MMA in Norvegia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Viaţa celui mai tânăr miliardar al lumii în IMAGINI: Cum trăieşte tânăra de 19 ani cu o avere de peste un miliard de dolari (GALERIE FOTO)